up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Beschermingen fiets

Beschermingen fiets

Vind een breed scala aan Beschermingen-producten voor fiets. Ontdek de beste deals bij bikeinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Beschermingen

Merken in Beschermingen

Hoe u beschermingen voor uw fiets kiest

Lichaamsbescherming

Mountainbikers moeten voorzichtig en zelfverzekerd genoeg zijn om de risico´s van de sport te accepteren door zichzelf uit te rusten met de juiste lichaamsbescherming. Kogelvrije vesten, nekbraces, spinbeschermers en lichaamsbescherming moeten door de MTB rijders op de juiste manier worden gedragen om de kans op verwondingen en ernstige ongevallen te minimaliseren. Ergon , Troy Lee Designs en Assos zijn bekende merken die hoogwaardige lichaamsbescherming bieden aan professionele en recreatieve rijders.

Stofbril

Allereerst moet je een fietsbril kiezen die goed om je slaap past, en die stevig op zijn plaats houdt, zelfs als je je hoofd heen en weer beweegt of tijdens het rijden naar beneden kijkt. Kies vervolgens de kleur van de lens die 100% UV bescherming biedt en de felle zon in de bergen verlicht. Als je op zoek bent naar een stijlvolle en toch meest betrouwbare fietsbril , koop dan van de beste merken Giro , POC ,, en Bell .

Helmen

Een fietshelm van goede kwaliteit moet perfect op uw hoofd passen en de rijder rondom zicht en bescherming bieden. De helm die u kiest, moet lichtgewicht, aerodynamisch en goed geventileerd zijn, omdat het belangrijk is dat de rijder zich comfortabel voelt. Specialized , Troy Lee Designs en Giro designhelmen voor mountainbiken om bescherming tegen stoten te bieden, zodat je veilig en comfortabel van het avontuur kunt genieten.

Reflecterende stoffen

Veiligheid is het meest cruciale element in fietsen. Het is belangrijk dat de renners reflecterende lichten op hun fietsen/fietsen gebruiken, zodat de andere mensen je kunnen zien op donkere nachten. De reflectoren kunnen aan de achterkant van de wielen, pedalen en rond het fietsframe worden geplaatst, zodat wanneer het licht erop valt, ze kunnen terugkaatsen en de persoon kunnen signaleren dat er iemand rijdt. U kunt een enorm assortiment fietsreflectoren krijgen van toonaangevende bedrijven zoals Brooks England, XLC en MSC.

Zonnebril

Fietszonnebrillen zijn niet alleen voor mode en styling; ze zijn een essentieel onderdeel van de beschermende uitrusting voor de meeste rijders. In de zomer helpt de zonnebril je ogen te beschermen tegen de harde zonnestralen en houdt vuil, wind en insecten op een afstand. Bovendien bieden de meeste zonnebrillen UV bescherming en helpen ze je ogen te beschermen tegen oogaandoeningen en andere problemen. Shimano , Assos en POC bieden een enorme collectie fietszonnebrillen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, stijlen en ontwerpen om aan de individuele behoeften te voldoen.

Meer over beschermingen voor fietsen:

Fietsen is pas een leuke sport als je goed beschermd bent met de juiste accessoires en uitrusting. Voor het fietsen op langeafstandsroutes wordt aanbevolen dat fietsers reserveonderdelen van hun beschermingsuitrusting bewaren, zoals extra helmbeschermers, een paar lenzen, helmvizieren en zonnebrillen om onaangename gebeurtenissen te voorkomen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden