Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Maxxis

Over Maxxis
Maxxis merk is bekend om hun precieze engineering, ontwikkelde loopbandstructuren en het creëren van rubber blends. Deze eigenschappen van de banden bieden optimale tractie, comfort en stabiliteit, om aan de behoeften van professionele coureurs en gewone bestuurders te voldoen. Maxxis is toegewijd aan het onderzoeken en ontwikkelen van banden die uitstekend presteren onder verschillende omstandigheden, van off-road gebieden tot stadsstraten, waardoor adaptiviteit en veelzijdigheid worden vertegenwoordigd. Maxxis is een vertrouwde optie geworden voor alledaagse bestuurders en experts die zoeken naar een gelijke verhouding tussen milieubewuste opties en superieure prestatievermogens. Het merk heeft een wereldwijde prestatie en toewijding aan kwaliteit.

Maxxis collectie van fietskleding en banden

Maxxis banden zijn ontworpen om eersteklas prestaties te bieden, waarbij optimale greep, tractie en handling-eigenschappen worden geleverd voor verschillende rijomstandigheden. Deze banden bieden een rustige en ontspannende rit, waardoor het weglawaai en trillingen worden verminderd voor een vloeiende rit. Maxxis mtb-banden zijn gebouwd om de inspanningen van off-road rijden te weerstaan ​​met versterkte zijkanten en duurzame rubber blends die plakken, krassen en impacten weerstaan. Maxxis biedt een uitgebreid assortiment loopbandontwerpen die zijn aangepast aan verschillende rijstijlen en behoeften.
Maxxis fietsbanden worden gevormd door technologieën en materialen toe te passen die de weerstand tegen lekken verbeteren, waardoor de kans op lekken veroorzaakt door wegafval of gevaren op het pad wordt verminderd. Maxxis wielen zijn gemaakt met behulp van geavanceerde materialen en fabricagemethoden, waardoor lichte en duurzame wielsets ontstaan, die stralen onder verschillende omstandigheden. Maxxis binnenbanden passen bij verschillende bandenmaten, wielsneden en kleppen, waardoor compatibiliteit met verschillende fietsen en ontwerpen wordt geboden. Maxxis handschoenen hebben vaak strategisch geplaatste padding en gelinzetten om schokken en trillingen te verzachten, waardoor handvermoeidheid wordt verminderd op oneffen terrein. Maxxis fietskleding bevat ingebouwde UV-bescherming om rijders te beschermen tegen schadelijk licht tijdens het buitenrijden. Het heeft vaak reflecterende eigenschappen om de zichtbaarheid en veiligheid te verbeteren. Maxxis wielen zijn gemaakt met behulp van geavanceerde materialen en fabricagemethoden, waardoor lichte en duurzame wielsets ontstaan, die stralen onder verschillende omstandigheden.