Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

RockShox

Over RockShox
Voor meer dan drie decennia hebben RockShox pionierswerk verricht in de wereld van prestatie-onderstelsystemen voor fietsen. Opgericht in 1989 revolutioneerde het merk het off-road-fietsen door de introductie van de eerste vering vork voor mountainbikes. Met een onvermoeibare toewijding aan innovatie, precisie engineering en een passie voor het verbeteren van de ervaring van de rijders, RockShox heeft voortdurend de industriestandaard gezet. RockShox blijft aan de voorhoede van de mountainbike-innovatie, en duwt voortdurend grenzen om veringssystemen te creëren die aan de diverse behoeften van rijders voldoen. Met een geschiedenis verankerd in baanbrekende prestaties en een toewijding aan evoluerende technologie, RockShox blijft de toekomst van prestatievering definiëren, waardoor rijders nieuwe uitdagingen kunnen overwinnen en trails kunnen ervaren zoals nooit tevoren.

RockShox pioniersprestatievering voor fietsen

Een van de meest iconische namen in mountainbiken, de RockShox Judy vering vork, debuteerde in het begin van de jaren 90. Beroemd om haar duurzaamheid en aanpasbaarheid, Judy stelde de standaard voor betrouwbaarheid en prestatie. In de loop der jaren is het geëvolueerd om state-of-the-art technologie te integreren, terwijl het zijn kern DNA van betrouwbare prestaties bij het bergrijden behoudt. Met Judy als basis bouwt de RockShox Recon serie op een veelzijdige en toegankelijke optie voor mountainbikers die op zoek zijn naar hoogwaardige vering. Met verschillende configuraties die aan verschillende rijstijlen voldoen, biedt Recon een indrukwekkende controle en comfort op een breed scala aan terreinen. Ontworpen voor agressieve trail- en enduro-rijders, de RockShox Lyric serie verbeeldt superieure responsiviteit en stabiliteit.
Wanneer het overwinnen van steile afdalingen en extreme trails het doel is, stapt de RockShox Zeb in. Met zijn toegenomen reistijd en robuuste constructie is de Zeb gemaakt om het meest uitdagende terrein met vertrouwen-inspirerende controle te hanteren. Het biedt rijders die dol zijn op big-hit capaciteit zonder dat de algehele rijervaring eronder lijdt. De RockShox Yari is een veelzijdige workhorse die top-tier prestatievering biedt voor een breder publiek. Met het DNA van de hoogpresterende Lyric, biedt de Yari uitstekende handling en duurzaamheid, wat het een ideale keuze maakt voor rijders die op zoek zijn naar consistente prestaties op een verscheidenheid aan trails.
Aan de kant van het cross-country racefront is de RockShox SID het epitheton van lichtgewicht efficiëntie. Beroemd om zijn veertjes-lichte constructie en rap responderende, is de SID vork een favoriet onder concurrentiële XC-rijders die op zoek zijn naar podiumfinishes. Naast vering vorken, biedt het merk een uitgebreide reeks RockShox fietsonderdelen om elk aspect van de rijervaring te verbeteren. Van achterdempers tot zadels, dropper posts en andere accessoires, elk product is ontworpen met precisie engineering om prestatie, comfort en controle te verbeteren.