up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Lezyne

Lezyne

Alles ( Lezyne )

Over Lezyne

Lezyne, een pionier in de fietsaccessoiresindustrie, verbetert sinds de oprichting de fietservaring. Lezyne werd in 2007 opgericht door Micki Kozuschek in San Luis Obispo, Californië, uit een passie voor fietsen en een verlangen om hoogwaardige accessoires te ontwerpen die elke rit verbeteren. Met een onwankelbaar commitment aan precisie, functionaliteit en esthetiek is Lezyne zeer snel een go-to merk geworden voor fietsers van alle niveaus.
Kortom, Lezyne heeft fietsaccessoires opnieuw uitgevonden door ze te voorzien van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Met een opmerkelijk assortiment aan producten, waaronder fietscomputers, rugzakken, flesrekken, verlichting en pompen, blijft Lezyne nieuwe normen stellen om de fietservaring voor fietsers over de hele wereld te verrijken. Hun compacte ontwerp en duurzame constructie maken hen een must-have voor fietsers die prestatie en gemak waarderen.

Verbeter je rijervaring met Lezyne

Lezyne fietscomputers vermengen technologie en fietsen op een soepele manier. Deze compacte apparaten bieden fietsers nauwkeurige navigatie en essentiële prestatie-indicatoren. Met functies zoals GPS-connectiviteit, hartslagsensor en geavanceerd routeplanning, versterken Lezyne fietscomputers de rijders om hun vooruitgang te volgen en hun fietsavonturen te optimaliseren. Lezyne rugzakken verenigen stijl met praktisch gebruik. Gemaakt met fietsers in gedachten, deze rugzakken hebben innovatieve ontwerpen, ruime opbergruimte en weerbestendige materialen. Van korte ritten tot lange afstandsreizen, Lezyne rugzakken voldoen aan de behoeften van fietsers, zodat ze hun essentiële spullen comfortabel en veilig kunnen dragen.
Ontworpen met een focus op zowel vorm als functie, bieden Lezyne flesrekken een veilige en lichtgewicht oplossing om waterflessen mee te nemen tijdens de ritten. Gemaakt van robuust materiaal, houden deze rekken de hydratatie gemakkelijk bereikbaar terwijl ze de strakke esthetiek behouden waar Lezyne om bekend staat. Lezyne verlichting zijn niet alleen accessoires; ze zijn essentiële veiligheidselementen voor fietsen. Van krachtige voorlampen die het donker doorboren tot achterlichten die de zichtbaarheid vergroten, Lezyne verlichting stelt de veiligheid van de rijder voorop zonder in te boeten aan stijl.
Lezyne's toewijding aan innovatie schittert door in hun fietslampen. Met de beste LED-technologie bieden deze lampen uitzonderlijke helderheid en batterijduur. Of het nu gaat om het verlichten van een slecht verlichte pad of het zichtbaar maken van een fietser voor anderen op de weg, Lezyne fietslampen excelleren in het verbeteren van zowel veiligheid als esthetiek. Lezyne pompen staan ​​synoniem voor betrouwbaarheid en efficiëntie. Ontworpen om snel banden op te pompen en de downtime te minimaliseren, komen deze pompen in een scala aan maten om verschillende fietsbehoeften te voldoen. Als het gaat om het op pompen van banden tot precieze drukken, zijn Lezyne vloerpompen het gereedschap van keuze. Gemaakt voor duurzaamheid en nauwkeurigheid, deze pompen hebben een stabiele basis, ergonomische handgrepen en drukmeter die makkelijk te lezen is.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden