up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Onderhoud fiets

Onderhoud fiets

Vind een breed scala aan Onderhoud-producten voor fiets. Ontdek de beste deals bij bikeinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Onderhoud

Merken in Onderhoud

Tips voor het onderhoud van je fiets

Fietsaccessoires en onderdelen verbeteren je rijvaardigheid, maar met eigenlijk veel opties kan het beginners zeker verwarren. Dus alleen de noodzakelijke onderdelen die alle wielrenners zouden moeten kopen om het rijden gemakkelijker, betrouwbaarder en plezieriger te maken. U kunt deze accessoires en onderdelen kopen bij MSC , Eltin , BBB .

Smeermiddelen en reinigingsmiddelen

Fietssmeermiddelen en reinigingsmiddelen worden gebruikt om uw fiets te onderhouden. Reinigers kunnen overal op de fiets en ondersteuning worden aangebracht om vuil te verwijderen, maar worden speciaal aanbevolen voor het frame, de wielen en de banden. Als de fiets eenmaal is schoongemaakt, moet er opnieuw smeermiddel op de ketting worden aangebracht en op gebieden die opnieuw moeten worden gesmeerd. U kunt smeermiddelen en reinigingsmiddelen kopen bij Assos , MSC, Camelbak .

Gereedschappen en multitools

Gereedschap en Multitools zijn erg belangrijk voor het onderhoud van een fiets. De multitools zitten boordevol veelzijdigheid en de capaciteit om elke taak uit te voeren. De multitools geven je alles wat je nodig hebt voor alledaagse vragen, groot en klein. Fietsgereedschappen en multitools zijn onder andere inbussleutels, steeksleutels, kettinggereedschap, kruiskopschroevendraaiers en standaardschroevendraaiers, enz. U kunt deze gereedschappen en multitools kopen bij Sigma , MSC, Eltin.

Pompen

De fiets pompen zijn het soort positieve verdringing luchtpomp speciaal voor het vullen van fietsbanden. Het heeft een koppeling of adapter voor toepassing met een of beide van de twee meest elementaire soorten stekkers die op fietsen worden gebruikt. Je kunt de pompen kopen bij MSC, Eltin en Xiaomi .

Opslag

Fiets opslag is een ding om die fiets veilig kan worden toegevoegd voor het parkeren van een routebeschrijving. De fietsenstalling kan vrijstaand zijn of goed verbonden zijn met de grond of een stabiel object. De beste fietsenstalling koop je van bekende merken als KMC , Unior Unior.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden