up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Endura

Endura

Alles ( Endura )

Over Endura

Endura is een merk dat een aanzienlijke invloed heeft gehad in de wereld van fietsaccessoires en kleding. Met een diepe toewijding aan prestaties, superieure kwaliteit en innovatie heeft Endura een naam opgebouwd als een betrouwbare optie onder fietsers van alle niveaus en disciplines. Bekend om zijn technische expertise, ontwerpt en produceert Endura een divers aanbod aan fietskleding en -uitrusting die voldoet aan de eisen van verschillende rijomstandigheden. Van wegwielrennen tot mountainbiken, van forenzen tot professionals, Endura's producten zijn ontworpen om comfort, functionaliteit en stijl te verbeteren.
Endura's toewijding om de grenzen van de fietstechnologie te verleggen is duidelijk te zien in zijn gebruik van geavanceerde stoffen, ergonomisch ontwerp en geavanceerde productietechnieken. Hun kledinglijnen combineren functies zoals vochtafstotende eigenschappen, ademende materialen en precisiepasvorm, waardoor fietsers comfortabel en gericht blijven op de rit. Het merk staat ook garant voor veiligheid door middel van een assortiment beschermingsmiddelen, waaronder helmen en brillen, ontworpen om fietsers te beschermen zonder afbreuk te doen aan de esthetiek. Endura's erfenis wordt gemarkeerd door zijn partnerschappen met professionele wielrenners en teams, waardoor het merk zijn aanbod voortdurend kan verbeteren. Met een wereldwijde aanwezigheid en een passie voor uitmuntendheid heeft Endura zijn positie als leider in fietskleding verworven en biedt fietsers de uitrusting die ze nodig hebben om experts te zijn op de weg, het pad of de baan.

Endura fietskleding en accessoires

Endura jassen zijn ontworpen om effectieve bescherming te bieden tegen verschillende weersomstandigheden. Ze bieden water- en winddichte eigenschappen om fietsers droog en comfortabel te houden in regen, wind en slechte weersomstandigheden. Endura-fietshelmen voldoen aan strenge veiligheidsnormen en certificeringen, waardoor fietsers met helmen worden uitgerust die effectieve hoofdbescherming bieden tijdens het fietsen. Endura MTB-helmen zijn gemaakt met duurzaamheid in gedachten, waardoor ze bestand zijn tegen de ruwe omstandigheden die worden tegengekomen tijdens het mountainbiken, waaronder takken, stenen en mogelijke valpartijen.
Endura-weghelmen gebruiken schokabsorberende materialen zoals EPS-schuim, strategisch geplaatst om impactkrachten op te nemen en te verdelen, waardoor het risico op hoofdletsel wordt verminderd. Endura fietskleding maakt gebruik van geavanceerde technische stoffen die vochtafstotend, snel drogend en ademend zijn. Deze stoffen helpen bij het reguleren van de lichaamstemperatuur, het beheer van transpiratie en het comfort van de fietser tijdens de rit. Endura heren fietskleding is ontworpen met een werkelijke pasvorm die de specifieke eisen aanpassen aan de fietsposities en -bewegingen, waardoor comfort en vrijheid van beweging worden gegarandeerd. Endura damesfietskleding omvat verschillende weersomstandigheden, fietsstijlen en passies, waardoor het geschikt is voor wegwielrennen en mountainbiken. Ontworpen om te worden gelagen, waardoor fietsers kunnen aanpassen aan veranderende weersomstandigheden door lagen toe te voegen of te verwijderen zoals nodig.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden