up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Sram

Sram

Categorieën

Electronica

Fietsonderdelen

Merchandising

Onderhoud

Reserveonderdelen

Wielen en banden

Alles ( Sram )

Over Sram

SRAM is een particulier bedrijf dat bekend staat om de productie van fietsonderdelen. Het bedrijf is gevestigd in Chicago, Verenigde Staten en werd opgericht in het jaar 1987. De naam van het bedrijf is eigenlijk het acroniem van de oprichters Scott, Ray en Sam.


SRAM is een bekende naam voor het maken van fietsen en onderdelen. Ze blijven nieuwe producten tot een groot succes brengen. Fietsen is een hobby waar steeds meer mensen van genieten. Vraag de juiste uitrusting, of u nu op de weg, op paden of in de bergen fietst. SRAM biedt hoogwaardige fietsonderdelen en uitrusting, waaronder crankstel, trapas, cassette, naaf, kettingen, tandwielen, wielen, remmen, hendels, groepset, kettingbladen en nog veel meer. Voor fietsonderhoud bieden wij ook smeermiddelen en reinigingsmiddelen aan. Met SRAM producten tot je beschikking heb je de zekerheid van een perfect onderhouden fiets.


Ontdek de draadloze technologie van AXS , waarbij Eagle GX een geweldige duurzaamheid biedt die ook naadloos opgaat in de rest van het ecosysteem. Vind SRAM XX1 Eagle ook als een krachtigere, stillere en duurzamere versnellingsgroep. Als je de voorkeur geeft aan een middenklasse maar van goede kwaliteit, is SRAM NX een ideale optie.

clouse menu Afronden