up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Sram

Sram

Alles ( Sram )

Over Sram

Sram is een in Chicago gevestigd bedrijf dat vooral bekend staat om het leveren van fietsonderdelen van de hoogste kwaliteit. Het is ontstaan in 1987 in de Verenigde Staten. De naam Sram is een acroniem voor de mede-oprichters, Roy en Sam. Nu is het uitgegroeid tot een team van mensen dat de hele wereld overspant om het merk uit te breiden met zijn hoogwaardige en innovatieve fietsproducten. Sram is inmiddels een van de beste merken die fietsuitrusting aanbiedt. Maak van uw fietservaring het beste door de uitstekende collectie Sram- producten te vinden bij Bikeinn .
Sram heeft ook zijn geavanceerde AXS-applicatie geïntroduceerd. Sram AXS is een draadloze technologie voor elektronisch schakelen naar technische hardware. Het helpt u de batterijstatus te controleren, bedieningselementen aan te passen en herinneringen te geven voor tijdig onderhoud door simpelweg op de knoppen te drukken. De verbeterde versie is beschikbaar in de meest redelijke prijsklasse met nauwkeurige en snelle acties. AXS-technologie helpt de rijder alle draadloze producten te mixen en matchen om hun commando`s eenvoudig met alle fietscomponenten te verzenden.

Upgrade je fiets met Sram accessoires

De drijfstangen worden beschouwd als het hart van een transmissie.Ze bevinden zich naast het pedaal en helpen je fiets naar voren te bewegen elke keer dat je begint te trappen. Sram crankstellen zijn er in drie formaten: single, double en triple. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten. De perfecte crankmaat helpt je sneller en gemakkelijker te rijden en is afhankelijk van essentiële factoren zoals lengte en rijstijl. Als de crank een andere maat heeft, kan deze van pasvorm veranderen en uw fietservaring beïnvloeden.
Sram biedt een breed scala aan derailleurs van superieure kwaliteit. Sram derailleurs zijn perfect om uw rijprestaties naar een geheel nieuw niveau te tillen, door soepele kettingbewegingen te bieden, wat zich vertaalt in verhoogde snelheid. De wielen kunnen honderdduizenden kilometers eerder rijden zonder te breken. Uw derailleur moet het meest compatibel zijn met het versnellingssnelheidsnummer dat op de cassette aanwezig is.
Sram biedt een breed en inspirerend assortiment van de beste kettingen. Sram kettingen hebben bewezen zeer duurzaam te zijn. Deze kettingen van hoge kwaliteit bieden de hoogste snelheid omdat ze zijn gemaakt van stevig materiaal. Er is een perfect technisch gebruik om duizenden van deze kettingen aan te drijven.De kwaliteit van de gebruikte kettingen op de fiets heeft ook invloed op de levensduur van de cassette . De cassette zal automatisch een time-out krijgen. Cassettes zijn er in verschillende maten die bij veel versnellingscombinaties helpen. U kunt eenvoudig uw geschikte cassette kiezen door het kleine aantal tanden tussen de kleinste en grootste tanden. Het zorgt voor een soepel schakelen wanneer de variatie daartussen minimaal is.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden