up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Selle Italia

Selle Italia

Categorieën

Alles ( Selle Italia )

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Over Selle Italia

Selle Italia, een toonbeeld van precisie en innovatie in de wereld van het fietsen, is sinds haar oprichting synoniem met premium fietszadels, handvattenbanden en accessoires. Met een erfgoed dat meer dan een eeuw omspant, Selle Italia heeft steeds de grenzen van ontwerp, technologie en comfort opgezocht, waardoor het een vertrouwde keuze is geworden voor zowel professionele wielrenners als enthousiastelingen. Het engagement van het merk voor continue verbetering heeft geleid tot een divers aanbod aan fietsuitrusting, dat aansluit bij verschillende rijstijlen en voorkeuren.

Selle Italia´s duurzame erfenis als een fietsmacht is gebouwd op een fundament van kwaliteit, innovatie en passie voor het verbeteren van de reis van de renner. Met een uitgebreide lijn zadels, railzadels, handvattenbanden en vlaggenschepen zoals SLR, Boost en Superflow, blijft Selle Italia de fietservaring vormgeven voor enthousiastelingen en professionals over de hele wereld. De combinatie van innovatieve railmaterialen en precisietechniek garandeert zowel stabiliteit als stijl.

Excellence creëren in fietscomfort en prestaties

Het hart van het erfgoed van het merk zijn zijn iconische Selle Italia zadels, nauwkeurig ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden tijdens de meest veeleisende ritten. Vervaardigd met een fusie van geavanceerde materialen en ergonomische technieken, bieden Selle Italia zadels een perfecte combinatie van prestaties en duurzaamheid, waar het huwelijk van geavanceerde technologie en verfijnd vakmanschap de rijervaring verhoogt. Ontworpen om trillingen te minimaliseren en grip te verbeteren, tonen hun collecties handvattenbanden een scala aan texturen en kleuren om aan individuele voorkeuren te voldoen. Of het nu gaat om het veroveren van ruige terreinen of het cruisen door stadsstraten, wielrenners kunnen rekenen op Selle Italia handvattenbanden om ergonomische ondersteuning en een vleugje luxe te bieden.
De Selle Italia SLR staat als een verbeelding van het engagement van het merk voor lichtgewicht ontwerp en prestaties. Met een focus op gestroomlijnde esthetiek en een anatomische uitsparing, reduceert de SLR-serie druk op gevoelige gebieden terwijl de krachtoverdracht maximaal wordt gemaakt. De Selle Italia Boost-serie staat symbool voor de capaciteit van het merk om zich aan te passen aan de steeds veranderende eisen van het fietsen. Door zich aan te passen aan de veranderende behoeften van wielrenners, sluit de Boost-serie Selle Italia´s toewijding aan het pushen van de grenzen van innovatie aan. Voor degenen die onverminderd comfort zoeken, biedt de Selle Italia Superflow-serie een revolutionaire oplossing. Gekenmerkt door zijn centrale uitsparing en ergonomische vorm, verminderen Superflow-zadels de druk op het perineale gebied, waardoor bloedtoevoer en verzwakking van gevoelloosheid worden gegarandeerd. Deze ontwerp, gecombineerd met Selle Italia´s vermaarde vakmanschap, biedt een rit die net zo glad is als ondersteunend.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden