Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Suunto

Suunto
Over Suunto
Suunto is een bekende Finse merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige duikinstrumenten en sporthorloges. Opgericht in 1936, heeft Suunto consistent de grenzen van technologische innovatie verlegd om duikers te voorzien van betrouwbare, accurate en duurzame uitrusting. Suunto´s toewijding aan uitmuntendheid heeft het een vertrouwd naam onder duikers over de hele wereld gemaakt, en hun producten worden hoog gewaardeerd vanwege hun precisie en gebruiksvriendelijke functies. Suunto heeft zichzelf opgeworpen als een leidend merk in de duikindustrie, met een reeks duikcomputers, duikhorloges en kompassen die precisie, duurzaamheid en stijl combineren. Met een rijke geschiedenis van innovatie en een toewijding aan het voldoen aan de behoeften van duikers, Suunto blijft de grenzen van technologie verleggen om de duikervaring te verbeteren voor enthousiastelingen en professionals.

Suunto exploreert de diepte met precisie en betrouwbaarheid

Suunto duikcomputers staan ​​aan de vooravond van duiktechnologie, waarbij duikers geavanceerde functies en ongeëvenaarde nauwkeurigheid bieden. Deze computers zijn ontworpen om cruciale duikinformatie te monitoren, waaronder diepte, tijd, decompressie limieten en opstijgraten. Suunto duikcomputers bieden duikers realtime gegevens om een ​​veilige en aangename duik te garanderen. Uitgerust met innovatieve algoritmen en meerdere gasmodusmogelijkheden, Suunto duikcomputers kunnen worden aangepast aan duikers van alle niveaus, van recreatieve liefhebbers tot professionele duikers die op zoek zijn naar optimale prestaties. De Suunto D5 is een opvallende duikcomputer in Suunto´s productlijn. Het combineren van stijlvol design met cutting-edge technologie biedt duikers een slanke en compacte polshorlogecomputer. De aanpasbare duikmodi en draadloze verbindingen stellen duikers in staat om hun duikervaring te personaliseren en hun duiklogboeken moeiteloos te verzenden naar de Suunto-app voor verdere analyse en delen. Suunto´s duikhorloges zijn een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, die gericht zijn op duikers die zowel prestaties als esthetiek waarderen. Gemaakt met robuuste materialen en gebouwd om de eisen van onderwaterverkenning te weerstaan, Suunto duikhorloges bieden waterbestendigheid, duiktimers, dieptemeting en kompasfunctionaliteiten. Deze horloges hebben ook veelzijdige functies die ze geschikt maken voor dagelijks gebruik, waardoor duikers zonder moeite kunnen overgaan van duiken naar het dagelijkse leven. De Suunto D4i is een zeer gewaardeerde duikcomputer die bekend staat om zijn gebruiksvriendelijke interface en betrouwbaarheid. Voorzien van geavanceerde functies zoals Nitrox-compatibiliteit, draadloze luchtintegratie en optionele draadloze tankdruklezing, de D4i is geschikt voor duikers die op zoek zijn naar een omvattende maar eenvoudige duikgenoot. Het slanke en compacte design, gecombineerd met een verscheidenheid aan kleuropties voor de band, stelt duikers in staat om hun stijl te uiten terwijl ze met vertrouwen de onderwaterwereld verkennen.
Suunto kompassen zijn vertrouwde hulpmiddelen die duikers nauwkeurige navigatie en oriëntatie bieden. Ontworpen om extreme omstandigheden en variërende dieptes te weerstaan, zijn deze kompassen essentieel voor het handhaven van koerskoppen en het verzekeren van veilige onderwaternavigatie. Of het nu als back-up voor elektronische navigatieapparatuur wordt gebruikt of als primair hulpmiddel, Suunto kompassen bieden betrouwbare prestaties en worden wereldwijd door duikers vertrouwd.