up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Billabong

Herreklær

Herreklær

Herresko

Herresko

Gutteklær

Gutteklær

Kvinne Klær

Kvinne Klær

Damesko

Damesko

Badetøy

Badetøy

Avdelinger

Barnesko

Dameklær

Damesko

Gutteklær

Herreklær

Herresko

Jenteklær

Kofferter

Tilbehør

Allt( Billabong )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Billabong

Billabong, en anerkjent livsstilsmerke, har en fremtredende posisjon i verden av surfe-inspirert mote. Med røtter dypt forankret i kystkulturen i Australia, har Billabong blitt synonymt med kvalitet, innovasjon og lidenskap for eventyr. Hos Dressinn, en anerkjent nettbutikk, tilbyr Billabong et bredt utvalg av klær og tilbehør som formidler ånden til merket. Billabong ble grunnlagt i 1973 på Gold Coast i Australia av Gordon og Rena Merchant. Begynnende med en beskjeden samling med boardshorts, fikk Billabong raskt popularitet blant surferne, takket være sin forpliktelse til håndverk og stil.
Gjennom årene har Billabong utvidet produktlinjen sin til å inkludere et variert utvalg av klær og tilbehør, samtidig som den forblir tro mot sin kystkulturelle arv. Merket adopterte verdiene til frihet, individualitet og jakten på eventyr, noe som tiltrakk en global fellesskap av likemindede individer som delte en lidenskap for havet og utendørsaktiviteter. Billabong bringer ånden av eventyr og kystlivsstilen til motefrelste over hele verden. Med sin rekke av klær og tilbehør, formidler Billabong essensen av surfe-kulturen, og tilbyr produkter av høy kvalitet og stil, som tilfredsstiller de som søker både komfort og eventyr.

Billabong er Surf-inspirert Stil for den eventyrlystne Sjelen

Billabong-klær reflekterer merkets avslappede og ubegrensede etos. Designet med funksjonalitet og stil i tankene, er deres kleskolleksjon laget av premiummaterialer, som sikrer komfort og holdbarhet. Fra casual wear til performance utstyr, tilbyr Billabong et allsidig utvalg som tilpasser seg ulike livsstiler. Billabong-kjoler fanger essensen av den uhøytidelige strandstilen. Enten det er en flytende maxikjole for en sommerdag eller en stilig solkjole for en uformell tur, utstråler deres kjoler femininitet og bohemisk sjarm.
Billabong-skjorter kombinerer komfort og stil, noe som gjør dem ideelle for hverdagsbruk. Fra klassiske logo-tees til grafiske design inspirert av surfe-kulturen, er Billabong-t-skjorter et bevis på merkets arv. Med et avslappet passform og myke stoffer, sørger Billabong for at du holder deg komfortabel mens du fremhever din kjærlighet til strandlivsstilen. For kjøligere dager eller koselige kvelder ved kysten, tilbyr Billabong-gensere og hoodies varme og stil. Laget med myke materialer og unike design, gir disse plaggene komfort uten å ofre moten. Enten det er en klassisk hettegenser eller en zip-up-hoodie, leverer Billabong-hoodien både funksjonalitet og æstetikk.
Billabong-shorts er designet for de som søker både funksjonalitet og mote. Med et bredt utvalg av lengder, snitt og mønstre, tilpasser Billabong-shorts seg ulike preferanser og gir et avslappet, men trendsettende utseende. For å fullføre strandklare antrekk, er Billabong-hattene et must-have tilbehør. Fra klassiske snapback-caps til bredbremmede solhattene, tilbyr deres kolleksjon solbeskyttelse med en touch av stil.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk