up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Dockers

T'skjorter for menn

T'skjorter for menn

Bukser Menn

Bukser Menn

Skjorter Herre

Skjorter Herre

Damebukser

Damebukser

T'skjorter for kvinner

T'skjorter for kvinner

Skjorter kvinner

Skjorter kvinner

Avdelinger

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Tilbehør

Allt( Dockers )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Dockers

Dockers, tilgjengelig på Dressinn, er et anerkjent merke som uttrykker den perfekte fusjonen av stil og komfort. Med røtter dype rotfestet i klassisk amerikansk mote, Dockers har levert høykvalitets klær og sko i over tre tiår. Fra sine ikoniske kaki bukser til sin allsidige kolleksjon av jakker og sko, har Dockers blitt et førstevalg for personer som søker etter moderne mote med en touch av sofistikasjon. Dockers ble etablert i 1986 som et datterselskap av det velkjente Levi Strauss & Co., anerkjent for sine Levi's jeans. Merket ble skapt med et visjon om å tilby et alternativ til de tradisjonelle, stive dressbuksene, og tilby et mer komfortabelt og avslappet alternativ.
Dockers revolusjonerte markedet ved å introdusere sine signatur kaki bukser, og kombinerte den tidløse appellen til dressbukser med allsidigheten og lettheten til casual wear. Merket fikk raskt popularitet og ble et symbol på uanstrengt stil. Dockers har vellykket etablert seg som et ledende merke som glatter sammen stil og komfort. Med sin rike historie og dedikasjon til høykvalitets håndverk, Dockers fortsetter å levere tidløs og allsidig klær, jakker, bukser og sko for både menn og kvinner, og sikrer at personer kan se og føle seg best på alle anledninger.

Dockers er en tidløs blanding av stil og komfort

Kolleksjonen av Dockers jakker hos Dressinn er et vitnesbyrd om merkets dedikasjon til håndverk og funksjonalitet. Uansett om du leter etter en lett vindjakke, en klassisk denimjakke eller en allsidig bomberjakke, tilbyr Dockers et bredt utvalg av stiler som passer for ulike anledninger og personlige preferanser. Dockers bukser er synonymt med forfinet casual stil. Håndlaget med presisjon, disse buksene tilbyr et perfekt balanse mellom komfort og sofistikasjon. Buksene er tilgjengelige i mange stiler, inkludert slim, straight og avslappet, som tilpasser ulike kroppsformer og stilpreferanser. Dockers bukser for menn er et garderobebasert for de som søker allsidige og stilfulle alternativer. Designet for å møte kravene til moderne menn, disse buksene går enkelt fra kontoret til sosiale sammenkomster. Med sin tidløse appell og komfortable stoffer, tilbyr Dockers bukser for menn et polert, men avslappet utseende. Dockers cargo bukser kombinerer funksjonalitet og stil, og gjør dem til et populært valg blant motebevisste individer. Disse buksene har flere lommer, som gir enkel lagring og tilgjengelighet. Uansett om du skal ut på et utendørs eventyr eller bare kjøre ærend, tilbyr Dockers cargo bukser en praktisk og fashionable løsning.
Ved å anerkjenne de skiftende behovene til kvinner, Dockers utvidet sin kolleksjon for å inkludere et bredt utvalg av plagg som er tilpasset spesielt for dem. Dockers for Women tilbyr allsidige alternativer som passer for enhver anledning. Som en komplement til deres kleskolleksjon, legger Dockers sko den perfekte avslutningen til ethvert antrekk. Fra elegante og sofistikerte oxford til casual og komfortable loafers, tilbyr Dockers fottøy et diversifisert utvalg av stiler som passer for ulike smaker. Designet med fokus på komfort og holdbarhet, er Dockers menns sko håndlaget med premium materialer og innovativ teknologi, som sikrer langvarig kvalitet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk