up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Jansport

Jansport

Allt ( Jansport )

Om Jansport

I 1967 startet noen venner som elsket å være ute Jansport i Seattle. Jansport laget sekker klare for alt, fra skolebøker til fjellstier, alle kan bli med på Jansport eventyret. Jansport verdsetter reisen, stor eller liten, og mener at enhver eventyr fortjener den rette utstyret. Jansport produkter er bygget for å vare, med holdbare materialer og konstruksjonsteknikker. Jansport tilbyr sekk for hvert behov, fra klassiske stiler til trendy design.
En Jansport sekk er et tidløst symbol på eventyr og utforskning, som følger folk på sine reiser. Jansport sekk er en pålitelig bærer av drømmer og nødvendigheter og et vitnesbyrd om kvalitet og holdbarhet. Jansport sekk er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og mønstre, fra klassisk svart og blått til trendy grønt og lilla. Tøff nok for utendørs eventyr, med funksjoner som polstrede stropper og hydrasjonslommer for lengre turer.
Jansport svart sekk er et symbol på det ikoniske ånd. Fra den klassiske svarte sekken, en tidløs følgesvenn for generasjoner av studenter og eventyrere. Jansport svart sekk holder på nødvendigheter og historier. Med et romslig interiør, behagelige stropper og en livstidsgaranti, i svart eller et utbrudd av farge.
Den Jansport mini sekken er den lille kraftpakken i sekk-verden. Med målinger på ca. 11 '' x 10 '' x 4 '', er den Jansport mini sekken liten nok til å være komfortabel og håndfri og har nok kapasitet til å holde dine nødvendigheter. Det er den perfekte følgesvennen for dagsturer, ærender, festivaler eller bare å tilføre litt farge til antrekket ditt.
Jansport blå sekk et tidløst stykke som overgår trender. Jansport blå sekk tilbyr et palett av blåtoner for å passe alle personligheter. Fra den dype, beroligende cerulean til den levende, elektriske safir, er det en blå som fanger ånden din perfekt. Holdbare materialer som vanntett canvas motstår elementene, mens forsterket søm latterliggjør grovt terreng.
Jansport grønn sekk hvisker historier om skogsturer og fjellenger. Fra den dype, mosete smaragd som vekker gamle skoger til den levende, gressgrønne lime som skriker om vårmeenger, er Jansport grønn sekk en grønn som snakker til indre eventyrer. Holdbare materialer som vanntett canvas motstår elementene, mens forsterket søm latterliggjør grovt terreng.
Den Jansport boksekken er mer enn bare et sted å oppbevare lærebøker. Det er en studentes trofaste følgesvenn, en studiepartner i forkledning og et bærbart festning for alle akademiske nødvendigheter. Fra skoledager til helgeturer er denne sekken din løvrike følgesvenn. Den går fra gymbag til reisekamerat med et enkelt skifte, alltid klar for neste eventyr. Jansport boksekker utstyrt med interne organisatorer, inkludert mesh-lommer, glidelåslommer og pennholdere, som holder alt på plass.
Jansport lilla sekk hvisker eventyr og levende individualitet. Jansport lilla sekk bygget tøff for fargerike liv, det er din trofaste følgesvenn, klar for fjell klatret, både reelle og metaforiske.
Jansport lunsjposer er levende følgesvenner som løfter middagsmåltidet. Jansport lunsjposer isolerte interiører holder maten frisk, varm eller kald, Jansport lunsjposer er ikke bare praktisk, det er et uttalelse, en feiring av deilighet og selvuttrykk. Så pakk lunsjen, ta sekken og nyt middagsventyret.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk