Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Jansport

Information för Jansport
1967 började några vänner som älskade att vara ute Jansport i Seattle. Jansport gjorde ryggsäckar redo för allt, från skolböcker till bergsstigar, alla kan gå med i Jansport äventyr. Jansport värdesätter resan, stor eller liten, och tror att varje äventyr förtjänar rätt utrustning. Jansport-produkter är byggda för att hålla, med hållbara material och konstruktionstekniker. Jansport erbjuder en ryggsäck för alla behov, från klassiska stilar till trendiga design.
En Jansport-ryggsäck är ett evigt symbol för äventyr och utforskning, som följer människor på deras resor. Jansport-ryggsäck är en pålitlig bärare av drömmar och nödvändigheter och ett vittnesbörd om kvalitet och hållbarhet. Jansport-ryggsäck finns i ett brett utbud av färger och mönster, från klassisk svart och blå till trendiga gröna och lila. Tillräckligt hållbara för utomhusäventyr, med funktioner som paddade remmar och hydreringsfodral för längre turer.
Jansport svart ryggsäck är ett symbol för den ikoniska andan. Från den klassiska svarta ryggsäcken, en evig följeslagare för generationer av studenter och äventyrare. Jansport svart ryggsäck håller dina nödvändigheter och berättelser. Med ett rymligt interiör, bekväma remmar och en livstidsgaranti, i svart eller en utbrott av färg.
Jansport mini ryggsäck är den lilla makten i ryggsäcksvärlden. Med mått runt 11´´ x 10´´ x 4´´ är Jansport mini ryggsäck tillräckligt liten för att vara bekväm och handsfree och har tillräckligt med kapacitet för att hålla dina nödvändigheter. Det är den perfekta följeslagaren för dagsturer, ärenden, festivaler eller bara för att lägga till en pop av färg på din outfit.
Jansport blå ryggsäck en tidlös bit som övervinner trender. Jansport blå ryggsäck erbjuder en palett av blått för att passa alla personligheter. Från det djupt lugnande cerulean till det levande elektriska safir, det finns ett blått som perfekt fångar din anda. Hållbara material som vattenresistent canvas tål elementen, medan förstärkta sömmar skrattar i ansiktet på grov terräng.
Jansport grön ryggsäck viskar berättelser om skogsstigar och bergsmeadows. Från det djupa, mossiga smaragden som väcker antika skogar till den levande, gräsiga lime som skriker av vårängar, Jansport grön ryggsäck är ett grönt som talar till din inre utforskare. Hållbara material som vattenresistent canvas tål elementen, medan förstärkta sömmar skrattar i ansiktet på grov terräng.
Den Jansport bokväska är mer än bara en plats att ställa böcker. Det är en studentens pålitliga följeslagare, en studiepartner i förklädnad och en bärbar fästning för alla deras akademiska nödvändigheter. Från skoldagar till helgutflykter är den här ryggsäcken din löviga följeslagare. Den övergår från gymbag till reskamrat med en enkel skift, alltid redo för din nästa äventyr. Jansport bokväskor utrustade med interna organisatorer, inklusive mesh fickor, dragkedjefack och pennhållare, för att hålla allting ordentligt.
Jansport lila ryggsäck viskar äventyr och livlig individualitet. Jansport lila ryggsäck byggd tuff för färgrika liv, det är din pålitliga följeslagare, redo för berg bestigits, både verkliga och metaforiska.
Jansport lunchväskor är levande följeslagare som lyfter din middagsmåltid. Jansport lunchväskor isolerade interiörer håller maten fräsch, varm eller kall, Jansport lunchväskor är inte bara praktiska, de är ett uttalande, en firande av läckerhet och självuttryck. Så packa din lunch, ta din väska och njut av middagsäventyret.