Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Resväskor och väskor

Resväskor och väskor mode

Hitta ett brett utbud av Resväskor och väskor-produkter för mode. Upptäck de bästa erbjudandena på dressinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Resväskor och väskor

Märken i Resväskor och väskor

Typer av resväskor

Alla älskar och tycker om att resa; Men när det gäller packning av bagage är vi ofta förvirrade om vad vi ska göra. Olika väskor och bagage är lämpliga för din resa i olika situationer. Vissa är lättare att bära än andra under givna omständigheter. Låt oss prata om olika typer av resväskor nedan;

Ryggsäckar
Ryggsäckar används vanligtvis av utomhusentusiaster och föredras framför handväskor och resväskor. De är lätta och idealiska för att bära tunga laster, utomhusutrustning och andra tillbehör utan att begränsa dina händer. Medan du bärs på ryggen kan du njuta av vandring eller vandring med största komfort.

Påsarna
När det gäller att välja resväskor finns det många alternativ som resväskor, resväskor, rullbagage, resepaket, budväskor och hjulförpackningar. De senaste innovationerna inom tillverkning av väskor har lett till att företagen har gjort bekvämare och lättare att bära väskor. Duffelväskor med starka blixtlås och remmar är ett bra val eftersom det ger enklare bärbarhet.

Portföljer och bärbara fodral
För resesyfte rekommenderar vi starkt att du väljer fasthjuliga upprättstående portföljer med hårt skal som skulle vara lättare att hantera på ett flyg. Handväskor är perfekta för flygresor. Dessutom är bärbara fodral nödvändiga om du vill skydda din bärbara dator mot yttre skador. Laptopfodralen är vanligtvis gjorda av högkvalitativt nylon och lädermaterial.

Gymsäckar
Gymsäckarna finns i ett brett utbud av mönster, former, färger och former. Men det viktigaste är dess funktionalitet, inte design. Gymsäckar ska vara enklare, lättare att använda och snabbare att komma åt. du kan helt enkelt stänga den med en dragkedja som gör den idealisk för snabb packning när du ska till gymmet.

Lunchväskor
Matpåsar är speciellt utformade för att hålla mat eller dryck säkra när du reser. Du kan lagra mat, kött, grönsaker, mejeriprodukter och frukt i matsäckarna. Det finns isolerade matsäckar på marknaden som kan hålla maten kall eller varm tack vare det täta skumskiktet

Vagnar
Reseupplevelsen blir alltid bättre när du väljer bekväma och lätta att bära väskor med dig. En vagn är en av de mest bekväma väskorna som är lätta att dra och dra åt alla håll tack vare 360 graders hjul. Vagnar är det mest populära valet av väskor nuförtiden eftersom de erbjuder stor flexibilitet och bekvämlighet.

Mer om resväskor och väskor:
Levis , Levis , Adidas originals , Gstar , Nike , New Balance , Timberland , Vans och BOSS är de mest kända tillverkarna av resväskor och tillbehör. De tillverkar ett brett utbud av olika utföranden och färger på toalett väskor, axelväskor, resväskor, bärbara fall och resväskor som finns i olika tilltalande färger och mönster. Bältesväskorna är tillverkade av högkvalitativt och hållbart material för att säkerställa mindre slitage under resan.