Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Rvca

Rvca
Om Rvca
RVCA, uttalt ''roo-ka'', er et globalt anerkjent livsstilsmerke som visker ut grensene mellom kunst, mote og skate- og surfekultur. Grunnlagt i 2001 av PM Tenore, RVCA representerer en unik blanding av kreativitet og funksjonalitet, som tiltrekker seg de som setter pris på kunst og selvuttrykk på alle sine former. Med sitt karakteristiske logo bestående av to overlapende sirkler, søker RVCA å inspirere sin fellesskap til å omfavne deres individuelle identitet samtidig som de skaper et fellesskap som omfavner mangfold og selvuttrykk. Oppdag den utmerkede kvaliteten på materialer og de nyeste designene av RVCA-produkter online på Dressinn for å heve utseendet ditt problemfritt. Med fokus på å fremme kreativitet, fortsetter RVCA å samarbeide med talentfulle kunstnere, utøvere og influensere fra hele verden, og knytter sammen ulike underkulturer og skaper et fellesskap som omfavner mangfold og selvuttrykk. Som et merke som står for mer enn bare klær, har RVCA klart å skape seg et sted på det globale motebildet, og inspirerer folk til å leve autentisk og omfavne kunsten inni seg.

Omdefinering av mote med RVCA

RVCA-klær representerer en perfekt blanding av stil, komfort og holdbarhet. Med et bredt utvalg av klær som passer både menn og kvinner, inkluderer deres mangevalg alt fra trendy gateklær til ytelsesorientert sportstøy. Med vekt på kvalitetsmaterialer og nøye håndverk, sikrer RVCA-plagg et varende inntrykk, enten det er på gaten eller ved stranden. RVCA-skjorter viser innovative design, ofte med merkets ikoniske logo eller kunstverk fra samarbeidende kunstnere. Fra klassiske rundhalser til stilfulle knapper, treffer deres skjorter det riktige balansen mellom avslappet og sofistikert, noe som gjør dem egnet til ulike anledninger. RVCA-hettene er et vitnesbyrd om merkets forpliktelse til håndverk og stil. Laget av premium stoffer, gir disse hettegenserene komfort og varme, samtidig som de har unike trykk og design. De er et nødvendig plagg for enhver gateklær-entusiast eller utendørs eventyrer. RVCA-shorts tilbyr både funksjonalitet og moteorienterte estetikk. Enten det er for skateboarding, surfing eller bare avslappet slitasje, er RVCA-shorts designet for å bevege seg med deg og motstå de påkjenningene som følger med en aktiv livsstil. Med flere lengder og stiler tilgjengelig, er det et par som passer for enhver smak. RVCA-bukser er sydd med presisjon, og treffer det perfekte balansen mellom stil og praktiskhet. Fra slanke jeans til allsidige chinos, er disse buksene egnet for hverdagsbruk eller å kle seg opp til spesielle anledninger. Fullfør utseendet med en RVCA-hatt. Med snapbacks, beanies og bucket hats, kombinerer deres kolleksjon av hodeplagg en moderne design med funksjonalitet, som beskytter deg mot elementene samtidig som det legger til en touch av urbane flair. Ideell for den urbane oppdageren eller studenten som er på farten, er RVCA-ryggsekker designet for å romme alle dine nødvendigheter med letthet. Slitesterk og stilfull, er disse ryggsekkene utstyrt med praktiske rom og paddinger for å holde eiendelene dine trygge og sikre.