up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Elektronik mode

Elektronik mode

Hitta ett brett utbud av Elektronik-produkter för mode. Upptäck de bästa erbjudandena på dressinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Elektronik

Märken i Elektronik

Vilken elektronik behöver jag för att åka till staden?

Nedan listas några av elektroniken som du bör ha med dig när du går mot staden. Ta en titt nedan;

Aktivitetsspårare

En fitnessaktivitetsspårare är en liten pryl som individer och friluftsentusiaster kan bära hela dagen för att hålla reda på sina aktiviteter och olika kroppsparametrar. Aktivitetsspårare blir populära i dessa dagar eftersom de inte bara guidar träningspass som cykling, simning, löpning, vandring eller träning, de kan också hjälpa dig att övervaka de allmänna hälsotillstånden. Att bära ett fitnessband hjälper dig att leva en aktiv och hälsosam livsstil.

Hörlurar

Vi älskar alla musik. För att lägga till roligt och nöje i ditt liv behöver du en bra kvalitet på hörlurar som erbjuder utmärkt ljudkvalitet och tydlighet. Om du inte vill bli uttråkad måste du ta på dig hörlurarna för att njuta av musiken och utföra de aktiviteter som gör dig glad. Du hittar ett stort utbud av stereohörlurar på marknaden från ledande varumärken som alla anspråk på att ge bästa ljudkvalitet.

Foto video

Utomhus är en av de saker som du aldrig bör ha råd att ignorera kameran. Det vackra landskapet i det naturliga ljuset, den friska lukten av blommor och grönskan tvingar dig att fånga dessa vackra stunder. Därför måste du ha med dig en kamera av hög kvalitet för att ta foto video och njuta av varje ögonblick. Oavsett om du är intresserad av att ta foton eller göra livevideor under din resa, är utomhusfotografering kul.

Smartklockor

En smartwatch är en bärbar enhet som erbjuder flera fördelar. Precis som smartphones har dessa smartwatches en pekskärm, appar och funktioner som gör ditt liv enkelt. Speciellt för utomhusaktiviteter är en smartwatch en sann följeslagare som hjälper dig att övervaka puls, avstånd och GPS relaterad information. Om du är en hård träningsfreak/idrottare är en dedikerad smartwatch det bästa valet för att spåra dina träningsprestanda. Batteritiden för moderna smartklockor är prisvärd tack vare teknisk utveckling och tillväxt.

Klockor

Människor som älskar att pendla runt i staden och njuta av naturen behöver en pålitlig GPS klocka som inte bara visar datum och tid utan också navigationsfunktioner och annan relaterad data. Hackett , G shock , Seiko Watches , Orient Watches , Luminox och Calvin Klein är de välkända varumärkena som erbjuder klockor av hög kvalitet som du måste ha innan du går till staden. Det finns ett brett utbud av snygga och pålitliga klockor som säkert kommer att möta dina behov utomhus.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga