up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Smink mode

Smink

Hitta ett brett utbud av Smink produkter. Upptäck de bästa erbjudandena för din utrustning på dressinn. Snabb leverans.

Utvalda produkter i Smink

Märken i Smink

Tips för att använda smink

Varje kvinna älskar smink och förmodligen lagrar de många saker i sina skönhetslådor. En samling skönhetsprodukter räcker dock inte, du måste lära dig några grundläggande färdigheter som hjälper dig att skapa det önskade utseendet. Ta en titt nedan på några tips för att använda smink;

Tillbehör

Med tillväxten inom den kosmetiska industrin kan vi hitta ett enormt utbud av skönhets och hudvårdsprodukter på marknaden. Tillsammans med makeup produkter för ansikte, ögon, läppar och naglar, det finns ett brett utbud av makeup tillbehör som du måste ha din skönhet kit. Till exempel ögonfransböjare, blandningssvampar, borstar, foder, nagelfilare och pincett, etc. Dessa små verktyg är verkligen praktiska och hjälper dig att uppnå det proffsiga utseendet även hemma.

Ögon

På senare tid har vi sett en betydande tonvikt på ögonmakeup. Makeupartister har introducerat massor av ögonmakeupstilar som du kan göra enligt olika evenemang och sociala sammankomster som Smokey ögon, skimrande ögon, kattögon och lutning. Dior , Yves Saint Laurent , Lancome , Sisley och Filorga är kända varumärken som erbjuder sminkprodukter och tillbehör av hög kvalitet.

Ansikte

Det finns få tips som du måste tänka på när du sminkar ansiktet. Det är alltid bra att börja med en fuktkräm. Använd en fuktkräm av god kvalitet för att förbereda din hud för ytterligare produkter. Använd sedan primern och flytande foundation för att göra en slät bas. Använd concealer för att markera dina funktioner. Och till sist, applicera foundationpulvret för att sätta basen. Du bör också applicera rouge och highlighter för att få den sista glam looken.

Mun

Att applicera läppfärger som varar hela dagen är en utmaning för många kvinnor. Men om du följer några knep kan du få det att stanna längre utan missfärgning. För detta ändamål, förbered dina läppar först med en läppskrubba. Applicera det försiktigt över läpparna så att den döda och torra huden blir av. Fukta läpparna och rita en kontur med en läpppenna av en liknande nyans. Fyll läpparna med läppstift och du är redo att gå.

Naglar

Nagelprodukter omfattar allt som används för att skydda naglarna från skador, komplettera naglarna och mjukna dem, till exempel nagellack, avlägsnare och emalj. Tiden är förbi när bara nagelfärg var det enda vi applicerade för att förbättra våra händer. Tack vare tillväxten inom den kosmetiska industrin finns det olika konstgjorda naglar tillgängliga i olika design och stilar med utsmyckningar som ger din hand ett elegant utseende. Du kan också göra nagelkonst för att se annorlunda och snygg ut!

clouse menu Stänga