up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Smink

Smink

Hitta ett brett utbud av Smink-produkter för mode. Upptäck de bästa erbjudandena på dressinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Smink

Märken i Smink

Tips för att använda smink

Vissa kvinnor älskar smink och förmodligen förvarar de mycket saker i sina skönhetsboxar. Det räcker dock inte med en samling skönhetsprodukter, du måste lära dig några grundläggande färdigheter som hjälper dig att skapa det önskade utseendet. Ta en titt nedan på några tips för att använda smink;

Tillbehör

Med tillväxten inom kosmetikindustrin kan vi hitta ett enormt utbud av skönhets och hudvårdsprodukter på marknaden. Tillsammans med sminkprodukterna för ansikte, ögon, läppar och naglar finns det ett brett utbud av sminktillbehör som du måste ha i ditt skönhetspaket. Till exempel ögonfransböjare, blandningssvampar, penslar, liners, nagelfilter, pincett, etc. dessa små verktyg är verkligen praktiska och hjälper dig att uppnå den där proffsiga looken även hemma.

Ögon

På senare tid har vi sett en betydande betoning på ögonmakeup. Makeupartister har introducerat massor av ögonmakeupstilar som du kan göra enligt olika evenemang och sociala sammankomster som Smokey eyes, skimrande ögon, kattögon och gradient. Dior , Yves Saint Laurent , Lancome , Sisley och Filorga är kända varumärken som erbjuder sminkprodukter och accessoarer av hög kvalitet.

Ansikte

Det finns några tips som du måste tänka på när du sminkar ditt ansikte. Det är alltid bra att börja med en fuktkräm. Använd en fuktkräm av god kvalitet för att förbereda din hud för ytterligare produkter. Använd sedan primern och flytande foundation för att göra en slät bas. Använd concealer för att framhäva dina egenskaper. Och slutligen, applicera foundationpulvret för att sätta basen. Du bör också applicera rouge och highlighter för att få den sista glam looken.

Mun

Att applicera läppfärger som håller hela dagen är en utmaning för många kvinnor. Men om du följer några knep kan du få den att stanna längre utan missfärgning. För det ändamålet, förbered dina läppar först med en läppskrubb. Applicera den försiktigt över hela läpparna så att den döda och torra huden blir av. Återfukta läpparna och rita en kontur med en läpppenna av liknande nyans. Fyll läpparna med läppstift och du är redo att gå.

Naglar

Nagelprodukter omfattar allt som används för att skydda naglarna från skador och mjuka upp dem såsom nagellack, removers och emaljer. Förbi är de dagar då bara nagelfärg var det enda vi applicerade för att förstärka skönheten i våra händer. Tack vare tillväxten inom kosmetikindustrin finns det olika konstgjorda naglar tillgängliga i olika design och stilar med utsmyckningar som ger din hand en chic look. Du kan också göra nagelkonst för att se annorlunda och snygg ut!

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga