up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Hygien mode

Hygien

Hitta ett brett utbud av Hygien-produkter för mode. Upptäck de bästa erbjudandena på dressinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Hygien

Märken i Hygien

Hur bibehåller man god hygien för hår och kropp?

Här är några tillbehör för god hygien enligt följande:

För kroppen

Kroppsgelé: Den antibakteriella duschgelén är effektiv för att döda bakterier samtidigt som den rengör damm, överflödig olja, lukt, svett och smink från huden. Deodorant: Låter din kropp bli av med svett genom sin direkta process. Otilltäppta underarmsporer. Minskar irritabilitet under armarna. Förbättring av den allmänna avgiftningen av kroppen genom svett.

För hår

Schampo: Ta bort föroreningar från håret. Komponenterna i schampot är gjorda för att vara mer lugnande för håret och bevara hårets yttre täckning från grunden.

Intim hygien

Intimtvätt: Hjälper till att bibehålla bästa pH nivå och eliminerar vaginalt obehag. Konstant användning av tvätt kommer att ge det ett fräscht utseende och till och med minska irritabilitet och obehagliga lukter.

Att raka

Rakkräm: Rakkräm används för att raka. Den bildar ett platt lager av säkerhet mellan rakhyveln och huden, vilket säkerställer mindre motstånd och minskar risken för rodnad, rakningsskador och smärta samt färre skärsår och märken. Rakkräm kommer att återfukta din hud om den innehåller de rätta ingredienserna för jobbet. Du kan köpa kropps och hårhygienprodukter från märken som Billabong, Dior, Calvin Klein, Cerda Group, Lancome, Yves Saint Laurent.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga