up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Hygien mode

Hygien

Hitta ett brett utbud av Hygien produkter. Upptäck de bästa erbjudandena för din utrustning på dressinn. Snabb leverans.

Utvalda produkter i Hygien

Märken i Hygien

Hur håller man bra hygien för håret och kroppen?

Här är några tillbehör för god hygien som följer:

Kropp

Body Wash: Antibakteriell kräm är effektiv på att eliminera bakterier samtidigt rensning damm, överflödig olja, lukt, svettningar och makeup från huden.

Deodorant: Gör det möjligt för din kropp att svettas utan att använda dess direkta process. Otilltäppta underarmsporer. Minska irritabilitet i armhålan. Förbättrad allmän avgiftning av kroppen genom svett.

Hår

Schampo: De fungerar som rengörande eller skummande görare som tar bort föroreningar från håret. Komponenterna i schampot är gjorda för att vara mer lugnande på håret och bevara hårets yttre täckning från grunden.

Intimhygien

Intimtvätt: Det hjälper till att hålla den bästa pH nivån och tar bort vaginal oro. Om du ständigt använder tvätten kommer du att se fräsch ut och till och med minska irritabilitet och stötande lukter.

Rakning

Rakkräm: Rakkräm används för en rakning. Det bildar ett platt lager av säkerhet mellan rakhyveln och huden, vilket garanterar mindre motstånd och minskar risken för rodnad, rakningsskador och ömhet, och färre skärsår och märken. Rakkräm kommer att återfukta din hud om den innehåller de rätta ingredienserna för jobbet.

Du kan köpa produkter för kropps och hårhygien från varumärken som Billabong , Dior , Calvin Klein , Cerda Group , Lancome , Yves Saint Laurent .

clouse menu Stänga