up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Parfymer mode

Parfymer mode

Hitta ett brett utbud av Parfymer produkter. Upptäck de bästa erbjudandena för din mode utrustning på dressinn. Snabb leverans.

Utvalda produkter i Parfymer

Märken i Parfymer

Hur ofta byter du den parfym du bär?

Kvinnliga parfymer
Kvinnor älskar att prova olika parfymer mer än män. Det finns dock några faktorer som du måste tänka på när du bär parfymer;

Går det med outfiten?
Kvinnor tar parfymer som ett tillbehör som måste matcha outfiten. Parfymen eller doften du bär kommunicerar dina känslor och speglar hur du känner på ett roligt sätt för att framhäva ditt utseende. Dofter spelar också en viktig roll för att förändra ditt humör. Lacoste , Tommy Hilfiger , Diesel och Pepe Jeans är de mest kända märkena för kvinnliga parfymer.

Vilken tid på året är det?
Precis som färger, mönster och tyg vi väljer beroende på vädret, fungerar dofter bättre under olika årstider. Till exempel är lätta blommiga dofter perfekta att bära hemma under våren och sommarsäsongen medan starka och kryddiga dofter tenderar att vara mer lämpliga för en mysig vinternatt. Djärva parfymer är bäst för speciella evenemang och kvällar.

Manliga parfymer
Att byta parfym bara för att prova några nya dofter och dofter är ingen dålig idé. Även din favorit parfym doft får ho hum efter ett tag. Vi har alla olika slags parfymer i vår fåfänga.
Att bära parfym är för många män en konst och de har hundratals parfymer i sin samling. Men bär de alla parfymer? Detta leder till frågan: ska du byta parfymer du bär och om ja, hur ofta ska du göra det.
Sanningen är, det finns ingen hård och snabb regel om hur ofta du ska byta parfym. Vissa män väljer en parfym som de älskar att bära hela livet.
Å andra sidan finns det människor som byter parfym lika ofta som de byter kläder. Därför är det en fråga om personlig preferens. Dolce and Gabbana , Calvin Klein , Dior och Desigual erbjuder den bästa samlingen av manliga parfymer.

clouse menu Stänga