Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Parfymer

Parfymer mode

Hitta ett brett utbud av Parfymer-produkter för mode. Upptäck de bästa erbjudandena på dressinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Parfymer

Märken i Parfymer

Hur ofta byter du parfymen du bär?

Kvinnliga parfymer
Det finns några faktorer som du måste tänka på när du bär parfymer;

Kvinnor tar parfymer som en accessoar som måste matcha outfiten. Parfymen eller doften du bär kommunicerar dina känslor och speglar hur du känner dig på ett roligt sätt för att accentuera din look. Dofter spelar också en nyckelroll för att förändra ditt humör. Lacoste , Tommy Hilfiger , Diesel och Pepe Jeans är de mest kända varumärkena för kvinnliga parfymer.

Vilken tid på året är det?
Liksom färgerna, mönstren och tyget vi väljer efter väder, fungerar dofter bättre under olika årstider. Till exempel är lätta blomdofter idealiska att bära under våren och sommaren medan starka och kryddiga dofter tenderar att vara mer passande för en mysig vinternatt. Djärva parfymer är bäst för speciella evenemang och kvällar.

Parfymer för män
Att byta parfym bara för att prova några nya dofter och dofter är ingen dålig idé. Även din favoritparfymdoft blir ho brum efter ett tag. Vi har alla några sorters olika parfymer i vår fåfänga.
För många män är det en konst att bära parfym och de har hundratals parfymer i sin samling. Men bär de alla parfymer? Detta leder till frågan: ska du byta parfymer du bär och om ja, hur ofta ska du göra det.
Tja, sanningen är att det inte finns någon hård och snabb regel om hur ofta du ska byta parfym. Vissa män väljer en signaturparfym som de älskar att bära hela livet.
Å andra sidan finns det folk som byter parfymer lika ofta som de byter kläder. Därför är det en fråga om personlig preferens. Dolce och Gabbana , Calvin Klein , Dior och Desigual erbjuder den bästa samlingen av parfymer för män.