Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

G-Star

G-Star
Information för G-Star
Du kan shoppa de senaste G Star- denimstilarna för kvinnor och män , inklusive skjortor, jeans, jackor och mer på Dressinn . Det bästa med G Star är att de skapar designerdenim för alla. Sedan starten 1989 har G Star RAW legat i framkanten av mode världen över. Varumärket G Star är specialiserat på att tillverka rå denim. På grund av G Stars fokus på hållbar produktion är G Star RAW ett varumärke som män och kvinnor alltid kan må bra av att bära. G Star RAW är dedikerade till produktkvalitet och är engagerade i hållbara produktionsmetoder.
G Star vågar sticka ut genom att hålla fötterna på jorden. Och alltid med bra humor. G Star Raw introducerade idén om ´´lyxig denim för gatorna´´ genom att smälta högkvalitativt hantverk med streetstyle och positionera rå denim som ett bärbart och önskvärt material. G Star är ett varumärke som alltid sätter produkten först.

De bästa kläderna för kvinnor och män

Det bästa med G Star är att de har skapat aldrig tidigare skådade klädstilar med unik design och bekväma tyger för sina kunder. G Star har en mängd olika kläder för män och kvinnor. G Star erbjuder även accessoarer för män och kvinnor med olika design. Varje säsong lägger G Star till innovativa nya snitt och tvättar till sin omfattande denimkollektion, allt från distinkta 3D-designer till 5 fickor. Det holländska varumärket är känt för sin fantastiska unika design och högkvalitativa denim för män och kvinnor. Dessutom presenterar G Star kollektionen för varje säsong bestående av jackor, cargobyxor, skjortor, hoodies, byxor, toppar och accessoarer. G Star innehåller nu skor, underkläder, väskor och plagg gjorda av olika typer av tyger.

G Star har allt för dig

I slutändan är G Star- varumärket en stil för alla tider: futuristisk, smygande, alternativ, traditionell, långtgående och experimentell.G Star har en mängd olika kläder, skjortor, jackor, hoodies, damjeans och cargobyxor. G Star är ett kreativt, bättre och designdrivet företag, alltid på jakt efter nästa innovation och nya komfortzoner, och mycket passionerad när det gäller att balansera estetik och funktionalitet för sina kunder. G Star designar produkter med framtiden i åtanke, inte bara i stil utan också i hur det påverkar planeten och människorna runt den. De senaste åren har G Star bibehållit sin image genom att bidra till utvecklingen av denim under sin etikett, genom att kombinera teknik, tidlöshet och tradition. Gå och skaffa dina favoritartiklar från G Star endast hos Dressinn .