up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Kipling

påsar

påsar

Ryggsäckar

Ryggsäckar

Arbete

Arbete

Skola

Skola

Semester / Strand

Semester / Strand

Plånböcker

Plånböcker

Kategorier

Tillbehör

Väskor

Allt( Kipling )

Kipling

Kipling är ett globalt erkänt modevarumärke som är känt för sina distinkta, funktionella och högkvalitativa väskor och accessoarer. Varumärket grundades 1987 i Belgien och tar sin inspiration från Rudyard Kipling, den berömda författaren till "The Jungle Book", vilket uttrycker en anda av äventyr, exploration och nyfikenhet. Kiplings produkter är designade för att följa med individer på deras resor, att erbjuda praktiska lösningar utan att kompromissa med stil. Oavsett om det är en rymlig väska för jobb, en slät ryggsäck för resor eller en liten axelväska för en utekväll, erbjuder Kipling något för alla. Shoppa de senaste och utmärkta kvalitets Kipling-artiklarna på Dressinn.
Kipling har skapat en nisch för sig själv inom modevärlden genom att skapa funktionella och trendiga väskor och accessoarer som tillgodoser de moderna individernas behov. Från ryggsäckar till handväskor, nötpungar till plånböcker och resväskor till lunchväskor, återspeglar Kipling produkter varumärkets engagemang för kvalitet, mångsidighet och inspirerande äventyr. Med funktioner som utvidbara fack, rullar som rör sig och hållbara handtag, möter Kipling-bagage de moderna upptäckarnas behov.

Kipling Inspirerande äventyr med stilfull funktionalitet

Kipling-väskor har blivit synonymt med mångsidighet och hållbarhet. Tillverkade med omsorg för detaljer är dessa väskor designade för att klara de dagliga krav som ställs utan att glömma bort detaljer. Kipling-ryggsäckar är ett uttryck för funktion och trendig design. Med flera fack och fickor ger dessa ryggsäckar gott om plats för att organisera viktiga saker. Oavsett om du är student som bär böcker, en yrkesverksam med en bärbar dator eller en resenär med olika saker, erbjuder Kipling-ryggsäckar ergonomisk stöd och trendiga estetiska.
För de som söker ett händerfri och kompakt alternativ är Kipling-axelväskor det perfekta valet. Dessa väskor är designade för att bäras över kroppen, vilket gör det lätt att komma åt sina tillhörigheter samtidigt som de hålls säkra. Justerbara remmar och väl placerade fack gör att Kipling-axelväskor är idealiska för stadsäventyr eller för att utforska nya städer. Kipling-handväskor är berömda för sitt tidlösa utseende och praktiska användningsområde. Från klassiska design till moderna stilar är dessa handväskor tillverkade med premiummaterial och omsorg för detaljer. Med tillräckligt med förvaringsutrymme och bekväma organisatoriska funktioner kombinerar Kipling-handväskor enkelt mode och funktion.
Kipling-plånböcker visar varumärkets dedikation till kvalitet och stil. Med fokus på funktion erbjuder dessa accessoarer säker förvaring för kort, kontanter och personliga föremål. Designade för att komplettera Kipling-väskor eller stå för sig själva, erbjuder Kipling-plånböcker en touch av elegans och bekvämlighet. Kipling-bagage säkerställer att resenärer påbörjar sina resor med lätthet. Dessa resväskor och resväskor är designade för att klara de ansträngningar som resor innebär samtidigt som de ger gott om utrymme för tillhörigheter. Kipling-lunchväskor kombinerar stil och praktiska för användare på språng. Dessa isolerade väskor håller maten fräsch medan de erbjuder bekväma bäralternativ. Med sina iögonfallande design och hållbara konstruktion gör Kipling-lunchväskor varje måltid stilig.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga