Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Camper

Information för Camper
Camper är ett välkänt skomärke som sedan fyra decennier har omdefinierat begreppet komfort och stil inom skoindustrin. 1975 grundades Camper på den spanska ön Mallorca och har sedan dess varit på en mission för att skapa innovativ, bekväm och unik skovård som tillgodoser olika behov hos människor världen över. Med ett engagemang för hög kvalitet och unik designfilosofi har Camper vunnit en lojal följarskara av modeintresserade personer som söker skor som prioriterar både form och funktion. Med olika stilar och färgval kan du njuta av den lätthet och komfort som Camper skor erbjuder, vart du än går.
Camper är ett varumärke som har etablerat sig som ledare inom skoindustrin, känt för sin dedikation till att skapa bekväma och stilfulla skor för män, kvinnor och barn. Från stövlar till sneakers och sandaler till flip-flops, Campers diversifierade produktsortiment garanterar att alla kan hitta den perfekta paret skor som kompletterar deras livsstil och gör varje steg till en bekväm och fashionable.

Bekväma skor för varje resa

Campers herrskocollektion erbjuder ett brett utbud av alternativ, från casual sneakers till formella klädskor. Varje par är tillverkat med noggrann uppmärksamhet på detalj och komfort. Campers damskokollektion är en blandning av fashion-forward-design och ergonomisk excellence. Från eleganta klackar till bekväma flats, Campers skor är anpassade för att möta kraven hos moderna kvinnor som uppskattar både estetik och komfort. Dessa skor är ett perfekt val för dem som uppskattar stilfulla skor som inte kompromissar med bärbarhet. Camper utsträcker sitt engagemang för kvalitet och komfort till barn med sin barnskocollektion. Dessa skor är speciellt utformade för att stödja de utvecklande fötterna hos unga äventyrare samtidigt som de erbjuder lekfulla designs som gör varje steg till en spännande resa. Campers barnskor är det perfekta valet för föräldrar som söker hållbara, bekväma och stilfulla skor för sina små. Campers stövlar omfattar ett antal olika stilar. Campers stövlar är byggda för att klara olika väderförhållanden samtidigt som de garanterar hela dagen komfort.
Campers sneakers kombinerar mode och funktion på ett smidigt sätt. Dessa sneakers erbjuder den perfekta blandningen av stil och komfort, vilket gör dem lämpliga för vardagligt bruk. Campers sneakers ger den stöd och hållbarhet du behöver. Campers sandaler är ett vittnesbörd om varumärkets engagemang för bekväma skor. Dessa sandaler är designade med ergonomiska egenskaper som garanterar en bekväm passform för dina fötter, även under längre bärning. För de mer avslappnade dagarna, erbjuder Campers flip-flops en avslappnad och bekväm option. Dessa flip-flops har samma kvalitet och uppmärksamhet på detaljer som kännetecknar alla Campers skor.