up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

New Balance

herrskor

herrskor

herrkläder

herrkläder

Barnskor

Barnskor

Damskor

Damskor

Damkläder

Damkläder

Resväskor och väskor

Resväskor och väskor

Kategorier

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Pojkar Kläder

Tillbehör

Tjejkläder

Väskor

Allt( New Balance )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

New balance

New Balance är ett välrenommerat skoföretag som har blivit synonymt med kvalitet, komfort och stil. Med en rik historia som sträcker sig över ett sekel har New Balance etablerat sig som en ledande leverantör av sport- och livsstilsskor. På Dressinn är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av New Balance-skor, inklusive herrskor, damskor, sneakers och sandaler, som tillgodoser olika smaker och preferenser. Historien om New Balance går tillbaka till 1906 när William J. Riley grundade New Balance Arch Support Company i Boston, Massachusetts. I början specialiserade sig företaget på att producera fotbäddar och ortopediska skor som är utformade för att ge överlägsen komfort och lindra fotrelaterade problem.
New Balance gick in i sportsskor och revolutionerade branschen med sina innovativa designar på 1960-talet. New Balance erbjuder ett komplett utbud av högkvalitativa skor, från sportsskor till livsstilssneakers och sandaler. Med sin hängivenhet till hantverk, innovation och stil fortsätter New Balance att vara en pålitlig märke för individer som söker skor som kombinerar komfort, funktion och modemedvetna designar.

New Balance erbjuder kvalitet och stil för varje steg

New Balance-skor är berömda för sin exceptionella hantverkskonst och uppmärksamhet på detaljer. De är tillverkade med premiummaterial för att säkerställa hållbarhet, medan avancerade tekniker ger optimal stöd och dämpning. New Balance herrskor kombinerar funktion med nutida stil. Varje par är designat med precision för att leverera en bekväm passform och exceptionell stöd, vilket gör dem till ett populärt val bland aktiva individer och modenheter. New Balance damskor kombinerar modemedvetna designar med avancerad skoteknik. Dessa skor är inte bara bekväma utan också mångsidiga, och gör det möjligt för dig att enkelt gå från gymmet till gatorna med stil.
New Balance sneakers har blivit ikoniska inom modebranschen, eftertraktade för sina tidlösa designar och oförutsägbar komfort. Varumärkets åtagande till innovation är uppenbart i modeller som New Balance 327, New Balance 530 och New Balance 574. Dessa sneakers kombinerar retroinspirerade estetik med moderna material, vilket skapar en perfekt fusion av stil och funktion. New Balance 327 är en klassisk sneaker som hyllar varumärkets löpspår. Med sin snygga silhuett, modiga färgkombinationer och en mix av mocka och nylon överdelar har 327 blivit ett populärt val bland sneaker-entusiaster.
New Balance 530 är en annan ikonisk sneaker som är känd för sin retroappeal och komfort. Dess tjocka men strömlinjeformade design, kombinerat med premiummaterial och innovativ dämpning, erbjuder en perfekt balans mellan stil och prestanda. New Balance 574 är en riktig klassiker som har stått sig mot tiden. Med sin tidlösa silhuett, hållbara konstruktion och breda utbud av färgvägar är 574 fortfarande en favorit bland sneaker-entusiaster världen över. New Balance sandaler ger komfort och stil för de varma sommardagarna. Designade med vadderade fotbäddar och justerbara remmar erbjuder dessa sandaler en anpassad passform och utmärkt stöd.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga