up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

adidas Originals

HERRKLÄDER

HERRKLÄDER

Herrskor

Herrskor

Tillbehör

Tillbehör

DAMKLÄDER

DAMKLÄDER

Kvinno skor

Kvinno skor

BARN

BARN

Kategorier

Barnskor

Damkläder

Damskor

Elektronik

Herrkläder

Herrskor

Pojkar Kläder

Tillbehör

Tjejkläder

Väskor

Allt( adidas Originals )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

adidas Originals

Gör ditt livsstil högre med Adidas

Adidas är den ikoniska sport- och modeklädseln för dagens moderna era. Det har sitt ursprung 1949 och detta varumärke har visat en enorm tillväxt sedan dess ursprung fram tills nu. Det är en av de mest konkurrenskraftiga frontlöparna för sina prestanda och innovativa idéer inom sport- och modevärlden. Adidas ger en djupare förståelse för sina kunders behov och varumärkets äkthet, vilket resulterar i att man gränserna för sina tjänster med bättre upplevelser och produkter.
Adidas Original har ett stort utbud av allt som matchar dina förväntningar med komfort och stil. Från Adidas Original-hoodies till Adidas Original shorts har de något för alla årstider och tillfällen. Oavsett om du går till din vanliga gym eller en morgonpromenad utomhus har detta märke dig täckt med olika val för alla.

Varför Adidas är bäst både när det gäller komfort och stil

Adidas gör att du känner dig stilig och hjälper dig att hålla dig i din komfortzon genom att bära något av detta märkes produkter. Du kan bära en Adidas Original-hoodie som gör att du känner dig bra, varm och mysig. Du kan lätt bära dess bomullsplagg utan att frukta hudallergier, eftersom bomull är ett naturligt hypoallergeniskt material. Medan om du väljer läder kan du bära det längre eftersom det passerar tidsprovet. Dessutom har det också en mängd imiterat läder på grund av dess anti-spricka- och motverka-färgning.
Således passerar det komfort- och kvalitetstestet på alla sätt. Det erbjuder lättviktiga, andningsbara och stretchiga material som gör att det sticker ut i raden. Inte bara i kläder, utan det ger också komfort i skor, som gör dem motståndskraftiga när de gör sysslor som att springa och vandra. Det förhindrar också skador genom att lägga till extra dämpning i skorna. Nu har Adidas också börjat forska i att tillhandahålla helt återvinningsbara produkter och göra varje produkt från biologiskt nedbrytbart polyester från 2024 och framåt. Av den här anledningen är Adidas nu i toppen av listan när det gäller att ge sina konsumenter mode och komfort med en touch av innovation.

Njut av Adidas för alla tillfällen

Nu när du vet om kvaliteten och passionen Adidas ger i varje av sina produkter är det bättre att prova det själv. Adidas Original-skor för män och Adidas Original-skor för kvinnor erbjuder ett stort utbud av varianter som har allt du behöver. Från kläder till skor erbjuder det nästan alla storlekar för män, kvinnor och till och med barn, vilket hjälper familjer att mode. En annan glasyta på tårtan är sin väskkollektion som hjälper dig att komplettera din look samtidigt som du tar hand om dina personliga tillhörigheter med större lätthet. Nu behöver du inte oroa dig för något från kläder till skor och tillbehör.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga