up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Puma

Herrkläder

Herrkläder

Damkläder

Damkläder

Pojkkläder

Pojkkläder

Herrskor

Herrskor

Kvinno skor

Kvinno skor

Mayze

Mayze

Kategorier

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Pojkar Kläder

Tillbehör

Tjejkläder

Väskor

Allt( Puma )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Puma

Puma har en fantastisk historia fylld med många idéer, mönster och produkter; företaget kan vara stolt över sina prestationer. Hans inflytande märks än i dag i många aspekter av sportbranschen och kulturen kring sport. Och de är orubbliga i sitt engagemang. Om du frågar dem är innovation avgörande för produktdesignprocessen. Naturligtvis arbetar de ständigt med att förfina koncepten bakom deras design. De har introducerat några av de mest slående stilarna som nu finns på marknaden, med sin streetwear-kollektion .
Puma sätter stort värde på kvinnors avancemang. De känner inte bara igen kvinnor som trendsättare när det kommer till sportklädesinspiration för sin vardagliga stil, utan de lyfter också fram det enorma antalet kvinnor som är involverade i sportaktiviteter runt om i världen. De har skapat en stil baserad på Pumas modetrovärdighet och sportiga autenticitet, såväl som deras djupa förståelse för deras kunders behov.

Vi lägger tonvikten på att se till att alla dina marknader runt om i världen är av avgörande lokal betydelse med Puma-skor, Puma-sneakers, Puma-sandaler och -sockor .Genom att alltid anpassa sig till nya trender och med den bästa tekniken har Pumas produkter stor framgång runt om i världen. Dessutom ser vi Puma- varumärket och produkterna fortsätter att få resonans över hela världen, dess avslappnade stil formar komfort och stil.

Vad är Puma känt för?

Utnyttja sin rika historia inom friidrott och starka trovärdighet kring de senaste livsstilstrenderna med Puma skor för kvinnor och Puma skor för män . I enlighet med sin nuvarande bana arbetar de för att befästa sin position som ett sportvarumärke genom att bilda partnerskap med några av världens mest framgångsrika idrottare, inklusive den legendariske sprintern Usain Bolt och den kända fotbollsspelaren Neymar Jr. De har också utvecklat en unik metod för att samarbeta med ambassadörer inom kultur- och modevärlden, som Cara Delevingne och Dua Lipa, för att få kontakt med en ung publik som sätter de senaste trenderna.
Som ett resultat är de extremt passionerade när det gäller att designa, utveckla, sälja och marknadsföra skor, kläder och accessoarer.I mer än sju decennier har Puma etablerat sig som en pionjär inom design av både sport- och streetwearprodukter. Gå alltid till det senaste modet med Puma.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga