up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Levi´s ®

T-shirts för kvinnor

T-shirts för kvinnor

Dambyxor

Dambyxor

SUMMER ICONS BY AITANA

SUMMER ICONS BY AITANA

Herr t-shirts

Herr t-shirts

Herrbyxor

Herrbyxor

Levi's® Plus

Levi's® Plus

Kategorier

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Pojkar Kläder

Tillbehör

Tjejkläder

Väskor

Allt( Levi´s ® )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Levi´s ®

Levi's är ett välkänt amerikanskt märke som är mycket populärt inom modeindustrin. Det grundades i maj 1853 och har sedan dess blivit ett namn för kvalitet och tillit. Levi's är berömt för att tillverka denim och deras blå jeans har nu blivit ett varumärke för detta företag. Märket erbjuder nästan alla typer av casual och formella kläder, inklusive mycket mer än bara jeans, såsom kläder, skor och andra tillbehör. Du kan handla de bästa Levi's-produkterna på Dressinn. Levi's har fått sina kunders högsta betyg under 130 år genom att erbjuda en ny och stadigt innovativ samling av stilar och designs.
Levi's huvudkontor ligger i San Francisco, Kalifornien. Grundaren av Levi Strauss gjorde märket till den största tillverkaren av nyhetsartiklar eftersom han ville göra kläder som tillfredställer människors behov. Det är därför han kombinerade den tuffa denimen med kopparspikar för goda förstärkningar, som idag är kända som The Blue Jeans. Nu har märket ett rykte och har förtjänat sitt namn världen över genom att erbjuda de bästa produkterna för att förbättra vem som helst.

Levi's har allt för varje tillfälle

Bra kläder kan ge dig självförtroende och göra dig att stå upp i folkmassan. Levi's har den perfekta samlingen för att ge dig det självförtroende. Levi's jeans är de bästa för alla tillfällen, oavsett om det är ett informellt sammankomst eller en formell möte. Det finns ett brett utbud av Levi's jeans för män där du kan hitta den bästa lämpliga för dig varje gång. Du kan också upptäcka den senaste samlingen av Levi's jeans för kvinnor som finns i många olika designs såsom skinny, flared, boot cut, straight och många andra som kommer med olika storleksalternativ.
Märket erbjuder mycket mer än bara jeans. Levi's shorts kan också göra dig stilig genom att förnya den traditionella och ursprungliga Levi's med en touch av moderna element. Varje del ger dig tillräckligt med komfort med dess lätta 100% bomullsmaterial. Märket är känt för att göra Levi's jackor som är av hög kvalitet och tålig. Dessa jackor är super trendiga och stiliga och kan vända alla huvuden mot dig. Hitta den mest ikoniska jackan för att förbättra din stil utan att kompromissa med komfort.
Dessutom erbjuder märket ett urval av Levi's för att komplettera din look från topp till tå. Dessa skor är värda att köpa med klassiska designs och vadderade sulor för att ge maximal komfort och avslappning till fötterna. Den största skokollektionen har allt som någon kan begära för att förbättra sin garderob med extra stil.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga