up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Levi´s ®

T-shirts för kvinnor

T-shirts för kvinnor

Dambyxor

Dambyxor

Skodon

Skodon

Herr t-shirts

Herr t-shirts

Herrbyxor

Herrbyxor

Levi's® Plus

Levi's® Plus

Kategorier

Barnskor

Dam Tillbehör

Damkläder

Damskor

Herr Tillbehör

Herrkläder

Herrskor

Pojkar Kläder

Tjejkläder

Väskor

Allt( Levi´s ® )

Levi´s ®

Levi Strauss & Co. är ett ledande namn inom modebranschen. Det är ett amerikanskt klädföretag som är känt för sina märkesjeans över hela världen. Företaget Levi´s grundades i maj 1853. Sedan grundandet har företaget producerat jeansbyxor som har vunnit popularitet på marknaden för alla formella och vardagskläder. Med mer än 130 års erfarenhet i branschen har varumärket uppnått den högsta rankingen bland sina kunder genom att erbjuda ständigt nya mönster, snitt och stilar inom sortimentet av kläder och accessoarer. Upptäck vår senaste kollektion av jeans och accessoarer i butik.


Par excellence, Levi´s 501, s512 och s311 byxmodeller går aldrig ur mode, deras design gör dem unika. Levi´s shorts är också en ikon att bära i varmare väder. Du kan kombinera dem med en Levi´st skjorta för både män och kvinnor. Välj också från det stora utbudet av sneakers som Levi´s erbjuder i monokroma färger eller flera tryck. Du kan också lägga till tillbehör som hattar, skärp, väskor för att bära allt du behöver och alltid vara uppdaterad.

clouse menu Stänga