up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Geox

Geox

Allt ( Geox )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Geox

Geox är en renommerad italiensk sko- och klädföretag som har blivit synonymt med innovation och komfort. 1995 grundades Geox av Mario Moretti Polegato och har revolutionerat skoindustrin med sin unika patenterade teknik som gör att skor kan "andas" samtidigt som fötterna hålls torra. Företagets namn är en förening av "Geo", som representerar det grekiska ordet för jord, och "x", som symboliserar teknik, och återspeglar Geoxs engagemang för att kombinera natur och innovation. Denna hängivenhet till innovativ design har gjort Geox till ett världsomspännande ledande varumärke inom skor som prioriterar fotens hälsa och det allmänna välmåendet. Geox har omdefinierat skolandskapet genom att kombinera innovativ teknik med hängivenhet till komfort och stil. Från herrskor och damskor till barnskor, sandaler och sneakers har Geoxs engagemang för att skapa en hälsosammare mikroklimat för fötter gjort det till ett förtrott och firat varumärke världen över. Med en historia som grundar sig i innovation och en framtid som fokuserar på att förbättra kundens välbefinnande fortsätter Geox att forma sättet vi tänker på skor.
Geox Innovation i komfort genom andningsbar teknik

Geox skor är designade för att erbjuda oöverträffad komfort och stil, samtidigt som man upprätthåller ett optimalt mikroklimat inuti skon. Det patenterade Respira-systemet garanterar att skorna är andningsbara och vattentäta. Kroppen i Geoxs skorteknik ligger i sitt Respirasystem. Denna innovativa funktion gör det möjligt för skon att avge fukt och värme, vilket skapar ett mikroklimat som håller fötterna torra och bekväma. Geox Respira skor är utformade för att ge den ultimata andningsförmågan utan att kompromissa med skyddet. Geox erbjuder ett sortiment av sandaler som omfamnar sommarens essens samtidigt som man prioriterar fotens hälsa. Med införandet av andningsbar teknik säkerställer Geox-sandaler att fötterna hålls svala och torra även i det varmaste vädret. Geox erbjuder en mångsidig samling av herrskor som passar olika tillfällen och preferenser. Från formella läderskor som är perfekta för affärssammanhang till avslappnade sneakers som smälter samman stil och komfort på ett smidigt sätt, är Geox herrskor utformade för att ge stöd och andningsförmåga hela dagen. Geox damskor kombinerar fashion-forward estetik med avancerad teknik. Från eleganta klackar och balettskor till vardagliga sneakers och stövlar, säkerställer damkollektionen att kvinnor aldrig behöver kompromissa med stil eller komfort. Förståelse för växande fötters behov har gjort att Geox barnskor är utformade för att stödja naturlig utveckling samtidigt som man erbjuder den nödvändiga dämpningen och andningsförmågan. Geox sneakers förenar atletisk stil med funktionell design. Dessa sneakers är byggda med varumärkets signaturandningsbar teknik, vilket gör dem till ett självklart val för individer som söker både komfort och prestanda.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga