up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Timberland

Timberland

Allt ( Timberland )

Märkesinformation för Timberland

Timberland, en berömd global varumärke, har varit synonymt med robusta utomhuskläder och skor sedan sin start 1973. Grundat av Nathan Swartz, företaget startade som Abington Skoföretaget, som specialiserade sig på slitstarka arbetsskor. Genombrottet kom 1973 då de introducerade Timberland vattentäta läderstövlar, en produkt som till slut skulle inspirera företagets namnbyte. Timberlands engagemang för kvalitet, innovation och hållbarhet har drivit det till en ikonisk status inom mode- och utomhusindustrin. I nästan fem decennier har Timberland fortsatt att vara en banbrytare som kombinerar utomhusfunktionalitet med modern mode. Dess engagemang för hållbarhet är uppenbart genom initiativ som "Nature Needs Heroes" -kampanjen som belyser dess engagemang för att bevara miljön. Timberland fortsätter att utvecklas samtidigt som det stannar sant mot sitt arv, för att säkerställa att varje produkt berättar en historia om äventyr, hantverk och ett djup samband med utomhusliv.
Hantverk utomhusliv sedan 1973

Kombinerar stil och funktion, Timberlands mänskläder sortiment visar en samling designad för stadsäventyrare. Från robusta rutiga skjortor till bekväma och slitstarka jeans, deras kläder uttrycker andan av utomhusutforskning medan man säkerställer en fashionabel look. Timberlands kvinnkläder linje erbjuder en mångsidig blandning av utomhusinspirerad mode. Oavsett om det är mysiga tröjor, klassiska t-shirts eller stiliga jackor, är varje bit skapad för att ge kvinnor med komfort och självförtroende, både i stadsmiljöer och på utomhusutflykter. Timberland jackor är en hallmark av skydd mot elementen. Konstruerade med väderbeständiga material och innovativa design, dessa jackor kommer att passa olika väderförhållanden medan de bibehåller en tidlös appeal. Timberland caps förenar funktion och mode lätt. Utformade för att hålla dig varm och skyddad från solen, lägger dessa Timberland beanies en touch av robust charm till din utomhusensemble. Varumärkets sortiment av tillbehör kompletterar dess kläd- och skolinjer. Från robusta läderbälten till slitstarka ryggsäckar, Timberland tillbehör skapas med fokus på hållbarhet och stil. Timberlands solglasögon ger inte bara UV-skydd utan utstrålar också det kända robusta elegans som varumärket är känt för. Med olika stilar som uttrycker utomhusestetik, kompletterar de din look för vilket äventyr som helst. Timberland erbjuder ett sortiment skor som passar olika livsstilar. Från klassiska båtskor till avslappnade sneakers, varje Timberland skopar är designad för att blanda utomhusprestanda med stadsmedvetenhet. Timberlands rötter ligger i dess ikoniska stövlar. Oavsett om det är de ursprungliga vattentäta läderstövlarna eller moderna återgivningar, är dessa Timberland stövlar fortfarande ett symbol för hållbarhet och stil, vilket gör dem till en grundsten för utomhusentusiaster och fashion-medvetna individer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga