up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Astore Kortærmet Poloshirt Same

plus
Astore

Astore Kortærmet Poloshirt Same

Produktbeskrivelse Astore Kortærmet Poloshirt Same

Herre poloshirt lavet af 100% Bluesign-certificeret tørskalstof, der indeholder genbrugs kaffegrunde som en antibakteriel behandling, der forhindrer lugt og beskytter mod UVA-stråler.
Den er meget åndbar og tørrer meget hurtigt.
Brug flade sømme for at undgå friktion.
Designet til at blive brugt til alle pedimentaktiviteter og indendørs aktiviteter generelt.


Astore Kortærmet Poloshirt Same er det perfekte udstyr, for at nå dine fodbold mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Poloer og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Herretøj varer er på tilbud. Find dem i goalinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Astore, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Astore Kortærmet Poloshirt Same

Typer af ærmer
Kortærmet
Farve
Hvid
Grå
Anbefalet Brug
Golf

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up