up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Barnesko fotball

Barnesko fotball

Finn et bredt utvalg av Barnesko-produkter for fotball. Oppdag de beste tilbudene hos goalinn. Rask levering og sikker betaling.

Leter du etter fotballsko?

Vi anbefaler de mest passende fotballskoene for deg

Start

Leter du etter fotballsko?

Utvalgte produkter av Barnesko

Merkevarer av Barnesko

Kjennetegn på barnesko

Flip flops

Flip flops er det beste skoalternativet for barna dine om sommeren. Når du kjøper flip flops, er det første du bør se på sålen. De beste vannsandalene kommer med behagelige gummi og skummaterialer som EVA eller Crocs patenterte Croslite. Disse sandalene er lette og gir utmerket demping for barnas føtter. Du kan også finne flip flops med ekstra buestøtte som gir ekstra demping og komfort. Du bør vurdere innleggssåler som hindrer føttene dine i å skli på glatte overflater.
Remmaterialer er en annen viktig egenskap ved flip flop sandaler. Plaststroppene er enkle å rengjøre, mens de brede neoprenstroppene er supermyke og øker komfortnivået. For små barn kan du også velge flipflops som har en hælreim bak som holder skoene sikre.

Rugbystøvler

Rugbystøvler er designet med stabilitet og kraft i tankene, så de er bredere, har forhøyede hæler, større pigger og kutter høyere rundt ankelen. Når du velger rugbystøvler for barn , må du ta hensyn til noen spesifikke deler som lukkesystemet, komfortnivået, designet og materialet; De fleste rugbysko har lisser, men hvis barnet ditt ikke kan knyte lissene, velg rugbystøvler med borrelås.
Likeledes er alle rugbystøvler klassifisert i to typer; Støvler for mykt underlag og fast underlag. Rugbystøvler med myk underlag er ideelle for å spille på myke naturlige overflater. Å velge riktig type støvel for underlaget er avgjørende for å unngå skade.

Sneaker sko

Når du velger sportssko til barn er det flere egenskaper å ta hensyn til, som materialet, sålen, designet og dempingen. Atletisk sko er designet for å gi beskyttelse og brukes til en rekke fysiske aktiviteter. Treningssko støtter en rekke bevegelser, inkludert hopping, løping, bøying, stopp og raskt skiftende retning. Treningssko for barn er allsidige og fungerer best for ulike typer sport og trening.
Løpe og treningssko kan ligne; Den viktigste forskjellen mellom de to er imidlertid fleksibilitet. Treningssko gir mer fleksibilitet og bevegelsesfrihet, spesielt sideveis side til side bevegelse. Atletisk sko har en tendens til å ha en flatere overflate; De hjelper til med å stabilisere føttene, anklene og knærne, noe som gjør dem ideelle for alle typer fysiske og sportslige aktiviteter. Du kan kjøpe det beste barneskoet fra ledende merker som Adidas , Joma , Puma , Mizuno , Asics og Hummel .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk