up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Rinat Målmandshandsker Kaizen Pro

Rinat Målmandshandsker Kaizen Pro

plus
Rinat

Rinat Målmandshandsker Kaizen Pro

Produktbeskrivelse Rinat Målmandshandsker Kaizen Pro

Hvis du leder efter den perfekte balance mellem letvægts, teknisk konstruktion og pasform, er denne handske den eneste for dig. Med en række designinnovationer er denne model skabt til de mest krævende af carcaneers, der leder efter en ny performanceoplevelse i deres hænder.

Backhand: Nova Tex, tekstilstof, der bruges som base til konstruktion af handsken, har mekaniske elastiske egenskaber genereret af typen af fiberbinding, hvilket resulterer i en balance mellem holdbarhed, komfort og lethed i handskens krop. Gummiindsatser i hovedområderne for at give beskyttelse og volumen.

Klip: Hybrid, ergonomisk med negativ og rullende. Ergonomisk snit på mellem- og ringfingre for at give dig mere sikkerhed i mellemfingrene. Latexpalmen vikler sig rundt om tommelfingeren, mens Rollnger skærer med lukket negativ på indekset og Pinky Fingers giver dig større pasform og kontrol på afgørende områder for bedre kontrol og grebsområde.

Håndflade: Super Nova Grip, tysk state of the art latex, der leverer udenfor denne verden greb, med tilføjede greb gnister, der forbedrer og øger grebet ved første brug for at sikre maksimal ydeevne. 3,5 mm Latex + 3 mm Pu. Latex -applikationer mellem fingrene til større grebsområde. (Sort / grøn)

Seneste generation af tysk Axg® Latex udviklet i Tyskland specielt til Rinat for at garantere ekstremt greb selv under regnfulde forhold. Den har en uovertruffen ydeevne, perfekt balance mellem topgreb og modstand, det bedste der er i high -end latex til våde forhold. (Oxford / gul)

Lukning: Neopren håndledsmanchet med fleksipunkter til større bevægelsesfrihed. Lycra ydre zone letter håndindtræden. Ny webbing med dobbelt fastgørelsespunkt for bedre og bedre pasform.


Specifikationer:

Materiale:
Latex Axg
Latex Super Nova greb

Grund: Naturligt græsHvis du vil lære mere omkring Rinat Målmandshandsker Kaizen Pro, eller andre varer fra Rinat i Tilbehør kategorien af goalinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine fodbold aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Målmandshandsker kollektioner, du kan vælge fodbold fra Rinat, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Rinat Målmandshandsker Kaizen Pro

Beskyttelse
Nej
Skæretype
Roll-flad
Farve
Grå
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Rinat Målmandshandsker Kaizen Pro

Forventningsfuld

-

Utrolig kvalitet, meget god latex og fremragende greb

Rinat Målmandshandsker Kaizen Pro

Rinat hele vejen

-

3. par rinat handsker. Elsker handskernes pasform og komfort, og mine tidligere par har holdt ret godt i håbet om, at disse vil være de samme

Rinat Målmandshandsker Kaizen Pro

Fremragende handske

-

god kvalitet, finish og fremragende greb. En af de bedste jeg nogensinde har fået fra mærket.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up