up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Dameklær

Jakker - Hette: Without hood

()
load

Hvordan velge en god jakke for fotballtrening?

Damejakken brukes til å beskytte deg ved dårlige og kalde værforhold. Jakken er vanligvis laget av materialer som skinn, fleece, eller noen ganger syntetiske stoffer. Damejakken kommer i mange forskjellige stiler, noen jakker kommer med glidelås og andre med knapper. De lar deg holde kroppen varm og beskyttet om vinteren. Du kan kjøpe disse jakkene på Adidas , Puma , Umbro og Hummel .

Tips for valg av jakke til trening

Treningsjakken skal være tettsittende, men ikke for stram, slik at den ikke begrenser bevegelsen under trening. Velg et elastisk stoff som passer kroppen din uanstrengt og lag opp. Pass på at jakken din ikke forstyrrer aktiviteten din. Velg jakker med glidelås fordi de kan være til nytte i alle værforhold.
Treningsjakken er klar til å beskytte deg mens du trener. Velg en jakke som er lang nok til å holde deg trygg. Under trening skal ermene passe rundt håndleddene.
Velg jakker med ekstra polstring i leddene for å holde deg trygg ved en støt eller fall under trening.
Pass på at kantene er dobbelt eller trippel søm og har en jevn finish. De vil være mer vedvarende og motstandsdyktige under et fall.
Velg justerbare trykknapper eller glidelåser på armene og nakken slik at du enkelt kan justere jakken .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk