up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Herreklær fotball

Herreklær fotball

Finn et bredt utvalg av Herreklær-produkter for fotball. Oppdag de beste tilbudene hos goalinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Herreklær

Merkevarer av Herreklær

Hvordan velge godt utstyr for å spille fotball for menn?

Grunnlag

Baselag er et ekstra lag med klær som for det meste brukes om vinteren. Spillerne må holde varmen når de er på banen; derfor er et basislag designet for å holde kroppstemperaturen din moderat. Å legge til et overkroppslag bidrar til å holde deg varm og forbedrer blodstrømmen.

Jakker

I tillegg til baselag, bør en fotballspiller bruke en jakke for å bekjempe kaldt vær. Fotballjakker er slitesterke og funksjonelle, og gir optimal varme i de kalde månedene. Du kan kjøpe toppkvalitets fotballjakker fra Adidas , Joma , Puma , Hummel , Uhlsport og New Balance .

Bukser

Fotball er en seriøs sport som spilles på forskjellige nivåer, fra rekreasjons til profesjonelle. Spillere kan bruke lange bukser spesielt designet for å transportere fuktighet og svette bort fra kroppen og holde dem kjølige om sommeren og varme om vinteren.

Poloer og t skjorter

Poloskjorter og t skjorter regnes som en av de mest funksjonelle og komfortable sportsklærne for idrettsutøvere. Fotballspillere kan dra nytte av det elastiske stoffet til poloskjorter som lar dem bevege seg fritt. Fotballdrakter gir pusteevne og komfort.

Sokker

Fotballspillere bruker vanligvis lange sokker som dekker bena opp til kneområdet. Fotballsokker er tykke og laget av slitesterke materialer som polyester, bomull, nylon, spandex, olefin og polyamid. Sokkene er designet for å støtte leggbeskytterne til spillerne. Siden fotball er en sport som involverer hyppig kontakt med bena, må sokker beskytte underekstremitetene og holde leggmusklene varme.

Gensere

Hettegensere og gensere er gode alternativer for fotballspillere når de spiller i vintermånedene. Hettegensere dekker det meste av hode og nakkeområdet, og gir nok varme og komfort til spilleren. Gensere er av flere forskjellige stiler som du kan velge mellom. Noen kommer i en genserstil, mens andre kommer med glidelås.

Treningsdresser

Fotballutøvere velger treningsdresser til trening. Sportstreningsdresser består av to deler; en jakke og bukser. Treningsdrakter laget av nylon er det mest populære valget blant idrettsutøvere siden de er svettetransporterende og pustende, lette og slitesterke.

Mer om herreklær:

Arm og benvarmere er kompresjonsplagg som holder ekstremitetene varme. Hansker er viktig tilbehør til fotballsett for å holde hendene dine beskyttet. Fotballspillere bruker også hatter for å holde varmen under vinterens treningsøkter. Fotballspillere bruker armbånd for å absorbere svette og prestere bedre. En nakke gamasje kan brukes for både varmt og kaldt vær. Om vinteren fungerer nakkegamasjer som et ekstra beskyttelseslag for å beskytte deg mot den kalde vinden. Utstyrssett, ansiktsmasker, vester og tights er noe av det andre utstyret en fotballspiller trenger for spillet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk