up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Joma Essential-Track Suit

plus
Joma

Joma Essential-Track Suit

Produktbeskrivelse Joma Essential-Track Suit

spesifikasjoner:

sammensetning:

Polyester 95%

Elastan 5%


Joma Essential-Track Suit er et produkt som samsvarer til den Tracksuits kategorien innen Barneklær utvalget på din fotball butikken, goalinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av goalinn. Hva er fordelene med Joma Essential-Track Suit? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for fotball.

Spesifikasjoner Joma Essential-Track Suit

Typer av ermer
Lang
Farge
Svart
Grønn
Skjønn
Unisex
Produkttype
Tracksuits
Glidelåslengde
Full glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up