up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Joma Fodboldstøvler Champion Cup AG

Joma Fodboldstøvler Champion Cup AG

plus
Joma

Joma Fodboldstøvler Champion Cup AG

Produktbeskrivelse Joma Fodboldstøvler Champion Cup AG

The Champions øvre skiller seg ut på grunn av sin letthet siden det er laget ved hjelp av et enkelt stykke av mikrofiber, bare 1 mm tykk. Den har også en indre armering som sikrer strukturen og styrken av støvelen. The Champion står også ut for sin innersåle, produsert ved hjelp av en svært motstandsdyktig og tøff materiale som gir stabilitet til foten. En viktig funksjon for å forebygge skader og sikre at foten alltid holdes stramt. Denne støvel tillater bare den fremre del av foten for å bøye mens sentrum forblir stabil. Sålen er fremstilt av to komponenter med forskjellig tetthet, på utsiden, er det vanskeligere og derfor vanskeligere, mens innsiden er mykere å oppnå større fleksibilitet og demping samtidig redusere støvler vekt.

Hos goalinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets fotball produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Joma Fodboldstøvler Champion Cup AG? Du er heldig siden goalinn i Støvler katalogen og Fotballsko kategorien tilbyr vi andre fotball produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Joma Fodboldstøvler Champion Cup AG

Type ytter såle
Ag - kunstig grunn
Farge
Svart
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up