up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kempa Premium

plus
Kempa

Kempa Premium

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kempa Premium

Egenskaper:

Big hovedrom

Forsterket innvendig rom med glidelås

Høy kvalitet logo utskrifter

Justerbar skulderstropp

Smart ermet som kan skyves over håndtaket, Kempa PREMIUM traller

spesifikasjoner:

Materiale: 50,5% presenning, 49,5% polyester


Liker du Kempa Premium? Gå inn på vår fotball seksjon og oppdage et stort utvalg av Bagger produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at fotball produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Bagger finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Kempa Premium

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up