up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Spalding Team II 4Her-Track Dress

plus
Spalding

Spalding Team II 4Her-Track Dress

Produktbeskrivelse Spalding Team II 4Her-Track Dress

Egenskaper.

Skreddersydd for kvinner.

Svette, legg inn ikke børstet.

To sidelommer.

Elastisk linning med ledning.

Spalding disposisjon og True to the Game utskrift.

Materiale 80% Bomull, 20% Polyester.

Vekt 290gm.Hvis du ønsker å kjøpe det beste Dameklær produkter av Spalding har du funnet den beste plassen på goalinn. Hos goalinn jobber vi alltid med de beste merkene som Spalding for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre fotball produkter som Spalding Team II 4Her-Track Dress. Legg inn bestillingen nå og motta Spalding Team II 4Her-Track Dress så fort som mulig.

Spesifikasjoner Spalding Team II 4Her-Track Dress

Farge
Grå
Produkttype
Bukser

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Spalding bukse

-

Det tok lang tid å ankomme, men det er forståelig gitt den nåværende situasjonen vi lever i. Med hensyn til materialet, perfekt. Super fornøyd med kjøpet. Nå har jeg gjentatt med en genser, for å se hvordan det er. Takk skal du ha!!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up