Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Garmin

Garmin
Om Garmin
Garmin har dominert navigasjonsteknologiindustrien siden starten i 1989. Garmin er den ledende produsenten av innovative GPS-enheter som allerede har tilfredsstilt forbrukere over hele verden. Garmin-klokken vil følge deg i en lang rekke disipliner som fitness, trening, marine, luftfart, utendørsaktiviteter, ekspedisjoner, sykling, løping, fotturer og fjellklatring.


For å få god sporing og plassering når du trener utendørssport, er Garmin GPS-enheter det beste alternativet. Med Garmin-produkter til din disposisjon kan du forbedre ytelsen din ved å hjelpe deg med å overvåke hver detalj av signalet i forhold til dets bevegelse.


Garmin Forerunner er det beste alternativet for løping. Den har funksjoner som daglig aktivitetskontroll, akselerometer, GPS, pulsmåler og speedometer. Funksjonene ligner på Garmin Fenix-klokken , men hver av dem inneholder nyanser som gjør dem forskjellige. Garmin Venu inneholder spesialiserte trenings- og velværefunksjoner.