up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Hasbro

FAMILIE

FAMILIE

Avdelinger

Leker

Voks

Allt( Hasbro )

Hasbro

Hasbro, en global maktfaktor innen leke- og underholdningsverdenen, har forført generasjoner i flere tiår. Etablert i 1923 har selskapet utviklet seg til å bli et symbol på innovasjon, fantasi og kreativitet. Med målet om å skape verdens beste lekeopplevelser, har Hasbro vært i front når det gjelder å designe og produsere et mangfold av leker, spill og underholdningsprodukter som fenger både unge og eldre. Dets forpliktelse til å fremme glede og latter gjennom lek har cementert sin status som et elsket husholdningsnavn over hele verden.
I en verden hvor lek er essensielt for vekst og utvikling, har Hasbro forblevet en fast støttespiller for kraften i lek. Med et omfattende utvalg av produkter som tilpasser seg ulike interesser, aldre og preferanser, fortsetter Hasbro å inspirere latter, læring og varige minner over generasjoner. Gjennom sin forpliktelse til innovasjon, inklusivitet og underholdning, står Hasbro som et vitnesbyrd om den evige magien til lek.

Hasbro Bringing Joy through Play

Hasbro's arv som skaper av ikoniske spill strekker seg fra klassikere som Monopol, Scrabble og Risk til moderne treff som The Game of Life 2 og Connect 4. Disse Hasbro-spillene går over generasjoner og fremmer vennlig konkurranse og delte minner mellom familier og venner. Hasbros forpliktelse til innovasjon har ført til oppfinnsomme vendinger på tradisjonelle spill og skapt helt nye spillopplevelser. Verdenen av Hasbro-brett-spill er et område av strategi, sjanse og spenning. Fra strategiske slag i Risk til ordlekutfordringer i Scrabble, oppmuntrer disse spillene til interaksjon og strategisk tenkning. Hasbro har konsekvent oppdatert og omskrevet disse klassikerne for å holde dem relevante og engasjerende i dagens raske samfunn. Hasbro-bygge-spill, som den ikoniske LEGO-tema-settet, slipper fantasien løs og ingeniørkunnskapene. Merker som KRE-O og Play-Doh har gitt barn og voksne muligheten til å konstruere verdener av sine egne, og fremme håndverk og tre-dimensjonalt tenkning. Fra actionfigurer til kjøretøy og spillesett har merket et bredt spekter av Hasbro-leker som har tilpasset et mangfold av interesser og aldersgrupper. Merker som Transformers, G.I. Joe og Nerf har tent fantasien og skapt eventyr, og gitt barn og samlere muligheten til å dykke inn i fantastiske univers.
Verdenen av Hasbro-myke leker bringer komfort og selskap til live. Med elskede karakterer som My Little Pony og Disney Prinsesser som er forvandlet til klemmebamser, tilbyr disse lekene en følelse av varme og sikkerhet for barn mens de pleier den imaginære leken. Hasbros dukker, inkludert den ikoniske serien med Barbie-dukker, feirer mangfold og gir barn mulighet til å utforske ulike identiteter og historier. Disse dukkene oppmuntrer til fortellinger og rollespill, og hjelper barna med å utvikle empati og kreativitet. Dermed blir disse dukkene svært populære blant barn, spesielt jenter på grunn av deres unikhet og skjønnhet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk