Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Hape

Hape
Om Hape
Hape er et velkjent merke for pedagogiske leker og spill for barn. Hape ble grunnlagt i 1986 i Tyskland av Peter Handstein. Hape har utviklet seg til å bli en topp produsent av leker og har en fremtredende global tilstedeværelse. Hape jobber over hele verden og åpnet kontorer og sentre i Europa, Nord-Amerika og Asia. Med tiden vokser merket fort og er nå tilgjengelig i over 60 land.
Hape er kjent for sin lidenskap for å fokusere på kvalitet og innovasjon. Hape lager leker som lar barna bli opprømte for lek og støtte hver forelder til å kommunisere med sine barn og være interessert i deres læring. I over 30 år har Hape laget pedagogiske leker som hjelper til å fremme klok lek ved å fremme foreldreløsninger med hjelp av leker som bringer undere til foreldreverdenen. Det viktigste er Hapes mål å hjelpe og veilede barn i en tidlig alder slik at de kan leve et bedre og sunnere liv.
Hape er dedikert til å lage leker som fremmer et barns mentale, fysiske, emosjonelle og sosiale utvikling. Merket designer nøye lekene for å oppmuntre innovasjon, problemløsning, fantasi og kreativ lek. Hape bruker tre, bambus, vannmaling og naturlige materialer for å lage leker.

Lekerange av Hape

Hape baby leker er skapt for å underholde, engasjere og fremme den mentale veksten til spedbarn og yngre barn. Hape skapte disse lekene for å øke et barns sanser, motivere utforskning og fremme fin og grovmotoriske ferdigheter. Hape byggespill innebærer vanligvis stabling, binding og organisering av ulike biter for å lage strukturer, design og fantasifulle innstillinger. Hape puslespill kommer i forskjellige former, størrelser og materialer for å tilpasse seg barn med ulike ferdighetsnivåer og aldre. Disse puslespillene har vanligvis fargerike design og temaer som dyr, biler og natur. Hape utendørsleker er designet for å motivere barn til å lære og leke i utendørs omgivelser som hjelper til å øke deres sosiale interaksjon og fantasifull ferdighet. De lager Hape leker fra bærekraftig skog, bambus og andre naturlige materialer. De bruker vannbaserte maling og ufarlige overflater for å sikre barnas sikkerhet under lek. Hape Dollhouse er kjent for sin unike design, oppmerksomhet på detaljer og fokus på fantasilek. Hape lager vanligvis dukkehus av høykvalitets tre og miljøvennlige materialer. Hape togsett inkluderer tilbehør som broer, tunneler, skinner, tårn og figuriner for å forbedre lekens verdi med en ekte togverden. Hape kjøkken leker ligner på realistiske kjøkkenartikler som kokeplater, ovner, vasker og lagringsplass.