up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Jurassic World

Jurassic World

Allt ( Jurassic World )

Om Jurassic World

Jurassic World, et ikonisk navn i underholdningsverdenen, kaller på deg til å ta et skritt inn i et rike der præhistoriske skapninger igjen hersker jorden. Med en historie som er rotfestet i kinomessig utmerkelse, har denne franchisen utvidet seg for å fenge fans i alle aldre gjennom et bredt utvalg av varer. La oss begynne en reise gjennom Jurassic World-universet, fra sine kinomessige opprinnelser til deres varierte produkttilbud.

Jurassic World er mer enn bare et kinoopplevelse; det er et merke som har utviklet seg for å møte interessene til deres dedikerte fans. Fra actionfigurer til trolley ryggsekker og alt imellom, Jurassic World-varer inviterer deg til å dykke ned i den spennende verden av dinosaurer, og sikre at eventyr aldri blir utdødd. Så, om du er en samler, en ung utforsker eller en entusiast på farten, tilbyr Jurassic World en bit præhistorisk spenning for alle.

Brummer inn i Eventyret

Forlokkelsen til Jurassic World stråler langt ut over det sølvskinnende lerretet. Dykk ned i den præhistoriske tiden med en fantastisk samling av actionfigurer. Hver nøye utformede Jurassic World-figur lar deg gjenoppleve spennende scener fra filmene eller skape dine egne eventyr. Disse samleobjektene fungerer som en portal til den utrolige verden av dinosaurer, noe som gjør dem til den perfekte tillegg til samlingen til en hver entusiast. For barn og fans i alle aldre, Jurassic World-leker gir en hands-on opplevelse. Disse lekene dekker et bredt spekter av tilbud, fra interaktive sett som gjenskaper scener fra filmer til pedagogiske sett som lærer paleontologi.
Ta med din kjærlighet for Jurassic World på farten med stil og beskyttelse. Jurassic World-deksler kommer i ulike former, inkludert mobiltelefondeksler, nettbrettdeksel og bagasjemerker. Disse produktene kombinerer øye-fangende design med holdbarhet, og sikrer at enhetene og eiendelene dine forblir trygge mens de viser din lidenskap for franchisen. Ta steget inn i det ville med en Jurassic World-ryggsekk på skulderen. Med ikoniske logoer, dinosaurbilder og solid konstruksjon, er de det ideelle følgesvenn for skole, reise eller utendørs eventyr. Bær dine essensielle ting mens du viser din kjærlighet for Jurassic World-universet.
Reis med stil og komfort med Jurassic World-trolley ryggsekker. Disse innovative skapningene sammenslår praktikabiliteten til en rullekoffert med det ikoniske Jurassic World-designet. Lunsjtid blir til et eventyr med Jurassic World-lunsjposer. Hold maten din kald og fersk i disse tematiske lunsjbeholdere som hyller verden av dinosaurer. Disse posene gjør et uttalelse i kantina eller på arbeidsplassen din, og viser din lidenskap for franchisen selv under lunsjpausen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk