Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Bagasje

Bagasje motorsykkel

Finn et bredt utvalg av Bagasje-produkter for motorsykkel. Oppdag de beste tilbudene hos motardinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Bagasje

Merkevarer av Bagasje

Tips for å velge motorsykkelbagasje

Motorsykkel ryggsekker

En motorsykkelryggsekk av høy kvalitet vil ha mange forskjellige seksjoner, slik at du kan holde de essensielle eiendelene dine adskilt fra resten av bagasjen. Seksjoner laget for elektronisk motorsykkelgir vil også være nyttige, i tillegg til glidelåsetuier for delikate gjenstander som telefoner eller kameraer og sidelommer for komfortabel tilgang.

Motorsykkelrygger og beslag

Ryttere som ønsker ekstra bekvemmelighet, monterer vanligvis en ryggstøtte og passer til setet fordi de ikke bare gir deg komfort, men du kan pakke motorsykkelbagasjen på dem. Noen motorsykler kommer med ryggstøttealternativer, ellers kan du kjøpe ryggstøtten og beslagene fra Alpinestars , Givi , Dainese , Shad , Bell , og Klim .

Motorsykkelvesker

Koffertene brukes til å oppbevare det viktigste i dem. Koffertene er laget av et hardt ytre skall som hjelper til med å holde det nødvendige unna skader i tilfelle en ulykke eller utglidning. Den kan enkelt settes på motorsykkelbagasjen og holde deg spenningsfri.

Motorsykkel tørr poser

Motorsykkeltørrposene er sekkene som brukes til å holde eiendelene dine i dem som du ønsker å holde unna vann eller annen form for fuktighet. Du kan også holde telefonen unna vann i tilfelle regn.

Motorsykkelvesker

Motorsykkelvesker er av to typer: hardt skall med lokk og myke poser. De harde skallet er laget av metall eller stiv plast. Myke vesker kan være laget av lær eller tøy. Disse posene brukes til å oppbevare motorsykkelbagasjen og kan enkelt tas av.

Motorsykkel skuldervesker

Skulderveskene til motorsykler er sekker som er laget av et slitesterkt materiale og brukes til å oppbevare det nødvendige i det, vanligvis klær. Denne vesken kommer med polstrede skulderstropper og bilføreren kan bære den på skulderen.

Reiseposer

Reisevesker brukes til å ha alt du trenger med deg mens du reiser. Disse posene er laget av slitesterkt materiale for å holde varene dine sikret mot risikoen for skade under reisen.

Midjepakke

Midjepakken for motorsykler er den lille vesken festet til midjen mens du sykler. Disse posene brukes til å oppbevare varene du vil bruke igjen og igjen, for eksempel telefonen din, så ved å bruke midjepakken trenger du ikke å pakke ut hele bagasjen igjen og igjen.

Mer om motorsykkelbagasje:

Hvilken type bagasje du velger vil avhenge av dine behov. Vurder hvor mye lagringsplass du trenger, hvor ofte du skal bruke bagasjen, og om du trenger vanntette eller værbestandige alternativer.
Bagasjen kan lages av ulike materialer som lær, tekstil eller hardplast. Velg et materiale som er slitesterkt, værbestandig og lett å rengjøre.
Vurder funksjoner som hurtigutløsende spenner, vanntette glidelåser eller flere rom for å gjøre bagasjen mer praktisk å bruke.
Jo mer om bagasje inkluderer tilbehør og deler og hydreringsblærer.