Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Matkatavarat

Matkatavarat moottoripyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Matkatavarat tuotteita henkilölle moottoripyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa motardinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Matkatavarat

n merkit Matkatavarat

Vinkkejä moottoripyörän matkatavaroiden valintaan

Moottoripyöräreput

Laadukkaassa moottoripyörärepussa on useita eri osia, jotta voit pitää olennaiset tavarasi erillään muusta matkatavarastasi. Myös elektronisille moottoripyörien vaihteistoille luodut osiot ovat hyödyllisiä, samoin kuin vetoketjulliset kotelot herkille esineille, kuten puhelimille tai kameroille, ja sivutaskut mukavaa käyttöä varten.

Moottoripyörien selkänojat ja varusteet

Ratsastajat, jotka haluavat lisämukavuutta, sopivat yleensä selkänojaan ja sopivat istuimelleen, koska ne eivät vain tarjoa sinulle mukavuutta, vaan voit pakata moottoripyöräsi matkatavarasi niihin. Jotkut moottoripyörät toimitetaan selkänojavaihtoehdoilla, muutoin voit ostaa selkänojan ja varusteet osoitteesta Alpinestars , Givi , Dainese , Shad , Bell ja Klim .

Moottoripyöräkotelot

Koteloita käytetään välttämättömien tavaroiden säilyttämiseen niissä. Kotelot on valmistettu kovasta ulkokuoresta, joka auttaa pitämään tärkeimmät tavarasi poissa vaurioilta onnettomuuden tai liukastumisen sattuessa. Se voidaan helposti asettaa moottoripyörän matkatavaroihin ja pitää sinut jännitteettöminä.

Moottoripyörän kuivapussit

Moottoripyörän kuivapussit ovat säkkejä, joilla säilytetään niissä tavarasi, jotka haluat pitää poissa vedestä tai kaikenlaisesta kosteudesta. Voit myös pitää puhelimen poissa vedestä sateen sattuessa.

Moottoripyörälaukut

Moottoripyörälaukkuja on kahta tyyppiä: kovakuoriset kannelliset ja pehmeät laukut. Kovakuoriset on valmistettu metallista tai jäykästä muovista. Pehmeät pussit voidaan valmistaa nahasta tai kankaasta. Näitä pusseja käytetään moottoripyörän matkatavaroiden säilyttämiseen ja ne voidaan helposti poistaa.

Moottoripyörän olkalaukut

Moottoripyörien olkalaukut ovat säkkejä, jotka on valmistettu kestävästä materiaalista ja joita käytetään välttämättömien tavaroiden, yleensä vaatteiden, säilyttämiseen. Tässä laukussa on pehmustetut olkaimet ja moottoripyörä voi kantaa sitä olkapäällä.

Matkalaukut

Matkalaukkuja käytetään pitämään kaikki tarvitsemasi mukanasi matkan aikana. Nämä laukut on valmistettu kestävästä materiaalista, jotta tavarasi pysyvät turvassa vaurioilta matkan aikana.

Vyötäröpakkaus

Moottoripyörien vyötäröpakkaus on pieni laukku, joka kiinnitetään vyötärölle ajon aikana. Näitä laukkuja käytetään säilyttämään tavarat, joita haluat käyttää yhä uudelleen, kuten puhelin, joten vyötäröpakkauksen avulla sinun ei tarvitse purkaa koko matkalaukkua uudelleen ja uudelleen.

Lisää moottoripyörän matkatavaroista:

Valitsemasi matkatavaratyyppi riippuu tarpeistasi. Mieti, kuinka paljon säilytystilaa tarvitset, kuinka usein käytät matkatavaroita ja tarvitsetko vedenpitäviä vai säänkestäviä vaihtoehtoja.
Matkatavarat voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, kuten nahasta, tekstiilistä tai kovasta muovista. Valitse materiaali, joka on kestävä, säänkestävä ja helppo puhdistaa.
Harkitse ominaisuuksia, kuten pikalukitussoljet, vedenpitävät vetoketjut tai useita lokeroita, jotta matkatavarasi olisi helpompi käyttää.
Lisää matkatavaroista ovat tarvikkeet ja osat sekä nestemäiset rakot.