up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Global lock Disklås City 5.5

plus
Global lock

Global Lock Disklås City 5.5

Produktbeskrivelse Global lock Disklås City 5.5

Stål skivebremse.

Stift 5 mm.

Udstyret med støvbeskyttelseslås.

Udstyret med 2 nøgler.

Med en styretaske til transport af den.

Inkluderer påmindelse.
Ønsker du flere motorcykel varer fra Global lock? Hos motardinn, din online motorcykel butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af motorcykel varer, og andet Global lock Disklås City 5.5. Lige nu har vi Global lock Disklås City 5.5 på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for motorcykel udstyr.

Funktioner Global lock Disklås City 5.5

Lukkesystem
Nøgler
Farve
Grøn
Sort
Hængelåse
Disc Padlock

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up