up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

GPR Exhaust Systems Full Line System Maxxer Deeptone ATV 300 02-20 Homologeret

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Full Line System Maxxer Deeptone ATV 300 02-20 Homologeret

Produktbeskrivelse GPR Exhaust Systems Full Line System Maxxer Deeptone ATV 300 02-20 Homologeret

Kompatible modeller:

Kymco Maxxer 300 02 20.

GPR Udstødningssystem Kymco Maxxer 300 2002 2020 Homologeret fuld-line udstødning Deeptone Atv.

Til installation kræves ingen strukturelle ændringer af motorcyklen for at bruge produktet i en godkendt version.

Det anbefales at læse instruktionerne i pakken.

Udstødningen har en aftagelig dbkiller (støjbegrænser) til racerbrug, fjernelse af dbkiller er ikke KUN ulovligt, men kunden påtager sig ansvaret for kun at bruge motorcyklen som på kredsløbene, uden tasker, uden blitzlys og nummerpladeholder eller andet dele, der ville komme i konflikt med gassens forskellige vinkel efter transformationen til racerversionen.

Misbrug af denne situation på vejen vil resultere i tab af produktgarantien, og enhver anmodning om tilbagebetaling vil blive afvist.

Garantien er to år fra købet, med ret til erstatning med overdragelse til GPR-fabrik eller nærmeste officielle distributør for kundens regning.

GPR kan ikke levere en ny lyddæmper i stedet for den, der skal repareres, kunden skal acceptere at genmontere den originale udstødning eller vente standardtiden på reparationen.

Funktioner:

Deeptone ATV lyddæmper serie, lavet af håndbørstet rustfrit stål 304, med TIG svejsning på keglen, rund form med en diameter på 100 mm.

Manifold:

Den specifikke manifold medfølger, inklusive flanger, bøsninger og tilhørende sæt af beslag, den komplette GPR monteres direkte på cylindrene uden at foretage strukturelle ændringer, efter installation kan det være nødvendigt at omforme styreenheden.

Originalt GPR-produkt, udviklet takket være en lang erfaring i World Motorbikes Championship, foreslår et innovativt design, øget ydeevne, relevant vægtbesparelse og en forbedring af motorcykellyden.

Aftagelige dbkillers:

Det er muligt at fjerne støjrestriktionerne (DBKILLERS) kun for RACING brug i kredsløbene, brugen af den åbne version på vejen i overholder ikke reglerne for cirkulation på det offentlige vejnet.

OPMÆRKSOMHED:

Denne artikel er homologeret for støj, kunden skal på forhånd kontrollere, om tilstedeværelsen af den originale katalysator eller af catalizador GPR er nødvendig i sit land for at overholde reglerne for cirkulation på vejnettet og for at udføre den årlige inspektion.

Monteringsanbefalinger:

GPR produkter er plug and play, det anbefales at installere produkterne på et professionelt værksted, ingen reklamationer modtages i tilfælde af gør-det-selv installationer.

Hvis du køber online, anbefales det at købe produktet fra en sælger i DIN NATION for at sikre, at varen ankommer med de korrekte godkendelser, der også skal overholde lokal lovgivning.

Sørg før køb, at sælgeren er troværdig og tilbyder varerne til dit vejnet.

Det specifikke homologeringscertifikat medfølger, samt monteringsvejledningen, hver lyddæmper bærer homologeringskoden.

I tilfælde af problemer, der opstår under installationen, er det obligatorisk at stoppe og suspendere aktiviteten.
Mange motorcykler er udstyret med en udstødningsventil, der styres af en servomotor. Når der foretages ændringer i ydeevnen, som indebærer udskiftning af udstødningen eller installation af en ekstra styreenhed, er det nødvendigt at fjerne udstødningsventilen.

Hvis du vil lære mere omkring GPR Exhaust Systems Full Line System Maxxer Deeptone ATV 300 02-20 Homologeret, eller andre varer fra GPR Exhaust Systems i Komponenter kategorien af motardinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine motorcykel aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Udstødninger kollektioner, du kan vælge motorcykel fra GPR Exhaust Systems, et af de største mærker i industrien.

Funktioner GPR Exhaust Systems Full Line System Maxxer Deeptone ATV 300 02-20 Homologeret

Farve
Søvfarvet
Moto Kompatibilitet
Kymco

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up