up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GPR Exhaust Systems Full Line System Maxxer Deeptone ATV 300 02-20 Hyväksytty

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Full Line System Maxxer Deeptone ATV 300 02-20 Hyväksytty

Tuotekuvaus GPR Exhaust Systems Full Line System Maxxer Deeptone ATV 300 02-20 Hyväksytty

Yhteensopivat mallit:

Kymco Maxxer 300 02 20.

GPR Pakojärjestelmä Kymco Maxxer 300 2002 2020 Homologoitu täyden linjan pakojärjestelmä Deeptone Atv.

Asennusta varten moottoripyörään ei vaadita rakenteellisia muutoksia, jotta tuotetta voidaan käyttää hyväksytyssä versiossa.

Suosittelemme lukemaan pakkauksessa olevat ohjeet.

Pakoputkessa on irrotettava dbkiller (melurajoitin) kilpakäyttöön, dbkillerin poistaminen ei ole VAIN laitonta, vaan asiakas ottaa vastuun käyttää moottoripyörää vain radalla, ilman laukkuja, ilman salamavaloa ja rekisterikilven pidikettä tai muuta osat, jotka olisivat ristiriidassa kaasun erilaisen kulman kanssa kilpa-versioksi muuntamisen jälkeen.

Tämän tilanteen väärinkäyttö tien päällä johtaa tuotteen takuun menettämiseen ja kaikki hyvityspyynnöt hylätään.

Takuu on kaksi vuotta ostohetkestä, ja siihen liittyy oikeus oikaistamiseen GPR-tehtaalle tai lähimmälle viralliselle jälleenmyyjälle asiakkaan kustannuksella.

GPR ei voi toimittaa uutta äänenvaimenninta korjattavan tilalle, vaan asiakkaan on suostuttava alkuperäisen pakoputken asentamiseen tai odotettava korjausaikaa.

Ominaisuudet:

Deeptone ATV-äänenvaimenninsarja, valmistettu käsin harjatusta ruostumattomasta teräksestä 304, TIG-hitsauksella kartiossa, pyöreä muoto, halkaisija 100mm.

Jakotukki:

Mukana toimitetaan erityinen jakotukki, mukaan lukien laipat, holkit ja vastaava kiinnikesarja, täydellinen GPR kiinnitetään suoraan sylintereihin ilman rakenteellisia muutoksia. Asennuksen jälkeen ohjausyksikkö voi olla tarpeen kartoittaa uudelleen.

Alkuperäinen GPR-tuote, joka on kehitetty moottoripyörien maailmanmestaruuskilpailujen pitkän kokemuksen ansiosta, tarjoaa innovatiivisen suunnittelun, suorituskyvyn lisäyksen, painonsäästön ja moottoripyörän äänentoiston parantamisen.

Irrotettavat dbkillerit:

Melurajoitukset (DBKILLERS) on mahdollista poistaa vain RACING-käytössä radoilla, avoimen version käyttö tiellä ei noudata yleisessä tieverkossa liikkumista koskevia määräyksiä.

HUOMIO:

Tämä tuote on meluhyväksytty, asiakkaan on tarkistettava etukäteen, onko alkuperäisen katalysaattorin tai katalizador GPR:n läsnäolo hänen maassaan välttämätöntä tieverkossa liikkumista koskevien määräysten noudattamiseksi ja vuosittaisen tarkastuksen suorittamiseksi.

Asennussuositukset:

GPR-tuotteet ovat plug and play -tuotteita, on suositeltavaa asentaa tuotteet ammattikorjaamossa, tee-se-itse-asennuksia ei hyväksytä.

Jos ostat verkosta, on suositeltavaa ostaa tuote myyjältä SINUN KANSSASI varmistaaksesi, että tuote saapuu oikeilla hyväksynnöillä, joiden on myös oltava paikallisen lainsäädännön mukainen.

Varmista ennen ostoa, että myyjä on luotettava ja tarjoaa tavarat tieverkostoosi.

Mukana toimitetaan erityinen homologointitodistus sekä asennusohjeet, jokaisessa äänenvaimentimessa on homologointikoodi.

Jos asennuksen aikana ilmenee ongelmia, toiminta on pakollista lopettaa ja keskeyttää.
Many bikes are equipped with an exhaust valve controlled by a servo motor. When making performance changes involving the replacement of the exhaust or the installation of an additional control unit, it is necessary the elimination of the exhaust valve.

Tutustu nyt moottoripyöräily valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja GPR Exhaust Systems-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. motardinn:sta, omasta moottoripyöräily verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia GPR Exhaust Systems tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: GPR Exhaust Systems Full Line System Maxxer Deeptone ATV 300 02-20 Hyväksytty. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet GPR Exhaust Systems Full Line System Maxxer Deeptone ATV 300 02-20 Hyväksytty

Väri
Hopeinen
Moto Yhteensopivuus
Kymco

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up