up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Sena Samtaleanlæg 5S

Sena Samtaleanlæg 5S

Sena Samtaleanlæg 5S

Sena Samtaleanlæg 5S

Sena Samtaleanlæg 5S

plus
Sena

Sena Samtaleanlæg 5S

Produktbeskrivelse Sena Samtaleanlæg 5S

5S Bluetooth-kommunikationssystem til motorcykler.

OPHOLD TILSLUTTET OG NYT RIDEN MED SENA 5S
Sena 5S er født fra den legendariske Sena SMH5 og er den næste generation af funktionsrige og værdipakede intercomer fra Sena. Med denne brugervenlige og tilgængelige enhed får du High Definition i hjelmhøjttalere, High Definition tovejs intercom og integreret LCD-skærm; alle de funktioner, du har brug for, til en fantastisk værdi. 5S med Bluetooth® 5 holder dig tilsluttet din ridekammerat eller passager med HD-lydkvalitet, deling af musik og lydudligningsprofiler indbygget lige i. Med endnu flere funktioner indpakket giver det dig også mulighed for at besvare telefonopkald håndfri, lytte til FM-radio, og hør dine GPS-anmodninger. 5S har et hjelmklemmesæt og bommikrofon. Jog Dial skaber en intuitiv brugergrænseflade, der er meget lettere at kontrollere, mens du kører, hvilket betyder, at du vil køre mere sikkert.

UDFORMT HD-HØJTTALERE TIL EN INSPIRERET LYSEOPPLEVELSE
Det nydesignede i hjelmhøjttalere er optimeret til både fysisk komfort og imponerende lydydelse. Disse særlige højttalere er designet med en skrå afskærmning og passer nemt i højttalerlommerne på en hjelm, hvilket giver rytteren en behagelig oplevelse. Men udvendigt design er intet, hvis lydudgangen ikke lever op til forventningerne. Med en markant stigning i volumen, basforstærkning og klarhed opfylder disse nye HD-højttalere ikke kun forventningerne, men sprænger dem! Kommunikation på krystalklar HD tovejs Bluetooth-intercom har aldrig lød så godt.

LETTET INDSTILLING OG BETJENING
LCD-skærmen giver dig mulighed for hurtigt at verificere dine forbindelser og indstillinger, før du selv sætter din hjelm på. Omvendt skal du administrere enhedsfunktioner håndfri, mens du kører ved hjælp af stemmekommandoer, der understøttes på 8 sprog. Og den handskevenlige Jog Dial er perfekt til at skifte lydstyrke eller besvare dine telefonopkald, mens du er på farten. Du kan også drage fordel af Sena Utility-appen på din smartphone til at konfigurere dit 5S Bluetooth-headset, som du vil med et tryk på en knap. Utility-appen giver også adgang til fire EQ-forudindstillinger af bas boost, balance, mid boost eller diskant boost; lyt til dine beats, hvordan du vil!


Specifikationer:

GENEREL

Taletid:
7 timer
Mål:
Højttalerdriverenhed: 40 mm - tykkelse 7,2 mm
Trådbommikrofon: længde 183 mm
Ledning mellem højttalere: længde 700 mm
Vægt:
Hovedmodul: 48 g (1,69 oz)
Arbejdstemperatur: 10 ° C 55 ° C (14 ° F 131 ° F)

BLUETOOTH
Bluetooth 5.0
Headset-profil (HSP)
Håndfri profil (HFP)
Avanceret lyddistributionsprofil (A2DP)
Audio Video-fjernbetjeningsprofil (AVRCP)

SAMTALEANLÆG
Op til 700 m (760 yds) i åbent terræn
1 til 1 Intercom, Paringsliste: 3

AUDIO
Avanceret støjkontrol ™
Indbygget SBC Codec
Bred lydstyrke
Prøvehastighed: maks. 48 kHz (DAC)

FM RADIO
Indbygget FM-radio med RDS AF (Alternative frekvenser for radiodatasystem)
Radioregion: over hele verden
Radiofrekvensspecifikationer: 76 ~ 108MHz
10 forudindstillet stationshukommelse med automatisk scanningsfunktion

BATTERI
Opladningstid: 1,5 time
Lithiumpolymerbatteri
3,7V 420mA, 1 stk

Certifikater
CE, FCC, IC

APP
Sena Utility App.Kender du alt til Sena Samtaleanlæg 5S? Hos motardinn, vælger vi motorcykel udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Elektronik varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Kommunikation udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Sena. Alle vores mærker er testet af vores hold af motorcykel eksperter!

Funktioner Sena Samtaleanlæg 5S

Farve
Sort
Produkttype
Intercom

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

-

Meget godt produkt

-

Fremragende lydkvalitet. Jeg elsker, at jeg nu kan besvare og foretage igangværende opkald relativt let.

Perfekt

-

Kompatibelt produkt af fremragende kvalitet. Jeg er meget tilfreds med mit køb. Hvad angår webstedet, er det perfekt, ultrahurtig og omhyggelig afsendelse!

-

Produktbedømmelse

-

Produktet er let at installere, og jeg må indrømme, at jeg er blæst væk af produktets lydkvalitet! Jeg opdaterede også ret let.

Vurdering

-

Med hensyn til service og forsendelseshastighed er alt korrekt og hurtigt 24 timer. Den rigtige pris. Med hensyn til intercom kan det ikke forbindes med et andet generisk intercom. Aspektet er godt, jeg har ikke været i stand til at bruge det endnu til at kommentere mere på det. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til andre samtaleanlæg, synes jeg, de skal advare dig eller angive, hvilke mærker, protokoller osv. Der er kompatible, da en intercom, der ikke forbinder med andre, er ubrugelig. Jeg vil se, om det er muligt at returnere det. Med hensyn til operationen kan jeg sige, at den tænder meget hurtigt, lydkvaliteten er god, og lydstyrken ikke er nok til, at mere end 100-110 km / t kan lytte til musik, jeg forstår, at tale vil være mindre krævende. Det skal opdateres, og med et program skal du konfigurere det. Det er obligatorisk at studere instruktionerne.

Godt

-

Lydkvaliteten er bedre end SENA30K. Det ser godt ud og er vant til drift, så det er et produkt, som du kan bruge lang tid på.

Meget godt.

-

Produktet er i overensstemmelse med beskrivelsen og ordren Levering inden for den annoncerede tid Helt tilfreds.

Perfekt

-

Arbejd godt!

Fremragende

-

Fremragende lydkvalitet, nem installation og konfiguration.

Fremragende og sikkert

-

Jeg giver det 5 stjerner af to grunde, det produkt, der er af fremragende kvalitet, og den service, som Motardinn leverede, var fremragende. Jeg anbefaler det. Jeg bragte det med DHL på grund af tillidsproblemet, da den offentlige posttjeneste her i Ecuador ikke er særlig sikker. Det koster lidt mere, men levering er garanteret.

Sena 5s ftom motardinn

-

Pakken ankommer lidt sent på grund af told her, men produktet sena 5s er godt pack. Sena 5s producerer mest lyde.

Super high end

-

Samlet set er dette et super high-end kvalitetsprodukt. Monteringsmuligheder inkluderer klæbepuder og et aftageligt klip, der strammes med skruer - begge rigtig solide muligheder. Højttalerne er ekstremt tynde og gider ikke, samtidig med at de giver en god lydkvalitet - ved højere lydstyrke er der mærkbar statisk i baggrunden, men ikke for meget. Lydkvaliteten er god - støjreduktion på mikrofonen kan forbedres. Menuen tager så lang tid at vænne sig til, men når den først er lært, er den super let at bruge. Afslutningsvis er der et par mindre justeringer, der ville gøre dette til et perfekt produkt, men alligevel er det stadig en 5/5 start.

Charmed

-

I dag har jeg prøvet det, og det går godt, jeg anbefaler det helt

-

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up