up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Givi

Allt ( Givi )

Om Givi

Givi, et pioner-navn i verden av motorsykkel-tilbehør, har revolusjonert riding-opplevelsen siden oppstarten. Med et urokkelig løfte om innovasjon og kvalitet, har Givi blitt synonymt med motorsykkel-tilbehør som smidig forener stil, funksjonalitet og holdbarhet. Grunnlagt i Italia i 1978 av Giuseppe Visenzi, en tidligere motorsykkel-racer, har Givi utviklet seg fra en liten bedrift til en global gigant som pryder sykler og ryttere med et omfattende utvalg av premium produkter.
I essensen har Givi fremstått som en pioner innen motorsykkel-tilbehør ved konsekvent å levere produkter som redefinerer rytteropplevelsen. Med et ærefullt historisk rykte og et urokkelig løfte om innovasjon, fortsetter Givi å forme fremtiden til motorsykkelturer og berike liv til motorsykkel-entusiaster verden over. Disse fininnstilte maskinene inkorporerer kantete teknologi, ytelsesdrevet ingeniørkunst og ergonomisk design, og sikrer en fengslende opplevelse for entusiaster verden over.

Givi Elevating Your Motorcycle Journey

Givi motorsykler innehar merket sin dedikasjon til eksepsjonell ytelse. Givi motorsykler innehar ånden til eventyr på to hjul, fra smidige gate-sykler til robuste eventyr-modeller. Givi vindskjerm står som et vitnesbyrd om merkets nøye oppmerksomhet på rytterens komfort. Håndlaget med presisjon, tilbyr disse vindskjermene uovertruffen aerodynamikk, som minimaliserer vindmotstand og optimaliserer beskyttelse. Motorsykkelførere kan lett skjære gjennom luften, skjermet fra elementene, og nyte en jevnere tur.
Givis store samling av topp-kofferter epitomiserer bekvemmelighet og allsidighet. Disse koffertene tilbyr sikkert lagringssted til motorsykkelførere, som rommer hjelmer, utstyr og nødvendigheter. Utformet med robuste materialer og brukervennlige funksjoner, monteres Givis topp-kofferter enkelt på motorsykler, og tilbyr både stil og praktisitet. Givi tank-vesker kombinerer stil og nytte for motorsykkelførere som søker etter oppbevaringsløsninger på farten. Disse veskene er festet til motorsykkelens tank, og tilbyr enkel tilgang til elementer uten å kompromisse på riding-stillingen. Med ulike størrelser og design tilgjengelig, er Givi tank-vesker det perfekte følgevenn for by-utflukter og langdistanse turer.
Givi´s store utvalg av vesker og sadelvesker reflekterer merkets løfte om å tilpasse seg ulike ryttere behov. Utformet for ulike typer motorsykler, Givi-vesker tilbyr god lagringskapasitet uten å gå på kompromiss med stil. Enten det er en kryssland-eventyr eller en daglig kjøretur, forbedrer Givi sadelvesker bekvemmeligheten uten å ofre stil. Givis bagasje løsninger omfavner etoset om holdbarhet og funksjonalitet. Laget for å tåle de vanskeligste veiene, sikrer Givi bagasje at førere kan bære sine eiendeler sikkert og med ro i sjelen. Givi motorsykkel bagasje omfatter topp-kofferter, sadelvesker, tank-vesker og mer, alle som bidrar til en forbedret ride-opplevelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk