Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Givi

Noin Givi
Givi, yksi moottoripyörätarvikkeiden maailman johtavista nimistä, on mullistanut ajamiskokemuksen perustamisestaan ​​lähtien. Lujaan sitoutumiseen innovaatioon ja laatuun Givi on tullut synonyymiksi moottoripyörätarvikkeille, jotka sulautuvat tyylikkäästi, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen. Perustettu Italiassa vuonna 1978 Giuseppe Visenzi, entisen moottoripyöräilijän, Givin toimesta, yritys on kehittynyt pienestä yrityksestä maailmanlaajuiseksi voimaksi, koristelemaan pyöriä ja ajajia laajalla tasokkaalla tuotevalikoimalla.

Essenssillä Givi on noussut moottoripyörätarviketeollisuuden edelläkävijäksi tarjoamalla jatkuvasti tuotteita, jotka uudelleen määrittelevät ajajien kokemuksia. Loistavalla historiallaan ja lujan sitoutumisen innovaatioon, Givi jatkaa moottoripyörämatkojen muotoilua ja parantaa moottoripyöräilijöiden elämää ympäri maailmaa. Nämä hienosti säädettyjen koneiden yhdistelmä sisältää ajantasaisia ​​teknologioita, suorituskykyisiä tekniikoita ja ergonomisia muotoiluja, jotta harrastajat ympäri maailmaa voivat nauttia houkuttelevasta ajotuntumasta.

Givi Elevating Your Motorcycle Journey

Givi-moottoripyörät kuvaavat brändin omistautumista loistolle. Givi-moottoripyörät kuvaavat seikkailun henkeä kahdella pyörällä, tyylikkäistä kadunpyöristä vankkoihin seikkailumalleihin. Givi-tuulilasi on todiste brändin huolellisesta huomiosta ajajien mukavuuteen. Tarkoin työstettyjen tuulilasien ansiosta ne tarjoavat verrattoman aerodynamiikan, minimoiden tuulen vastusta ja optimoiden suojaa. Moottoripyöräilijät voivat helposti leikata ilmaa, suojattuna elementeiltä ja nauttia tasaisemmasta ajosta.
Givi top-case -kokoelma edustaa mukavuutta ja monipuolisuutta. Nämä tapaukset tarjoavat moottoripyöräilijöille turvallista säilytystä, joka sopii kypäriin, varusteisiin ja välttämättömiin asioihin. Moottoripyörien kestävistä materiaaleista ja käyttäjäystävällisistä ominaisuuksista valmistetut Givi-top-tapaukset kiinnitetään moottoripyöriin helposti, tarjoten sekä tyyliä että käytännöllisyyttä. Givi-tankkikassit yhdistävät tyylin ja tehokkuuden moottoripyöräilijöille, jotka etsivät matkaa varten säilytysratkaisuja. Nämä laukut kiinnitetään moottoripyörän tankkiin, tarjoten helpon pääsyn esineille ilman, että ajotyyli kärsii. Saatavilla olevien eri kokojen ja muotoilujen ansiosta Givi-tankkikassit ovat täydellinen kumppani kaupunkiliikenteelle ja pitkille matkoille.

Givi-laukkujen laaja valikoima kuvaa brändin sitoutumista palvelemaan erilaisia ​​ajajien tarpeita. Suunniteltu eri tyyppisille moottoripyörille, Givi-laukut tarjoavat runsaasti säilytyskapasiteettia säilyttäen samalla hienostuneen profiilin. Olipa se sitten maanlaajuinen seikkailu tai päivittäinen komennus, Givi-satula-laukut parantavat käytännöllisyyttä säilyttämättä samalla tyyliä. Givi-matkatavaroiden ratkaisut omaksuvat kestävyyden ja toiminnallisuuden aatteet. Suunniteltu kestämään tien vaatimuksia, Givi-matkatavarat takaavat, että ajajat voivat kuljettaa tavaroitaan turvallisesti ja rauhallisin mielin. Givi-moottoripyörän matkatavarat sisältävät top-tapaukset, satula-laukut, tankkikassit ja paljon muuta, mikä edistää parannettua ajokokemusta.