up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Kypärät moottoripyöräily

Kypärät moottoripyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Kypärät tuotteita henkilölle moottoripyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa motardinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Kypärät

n merkit Kypärät

Kuinka valita moottoripyöräkypärä?

Cabriolet kypärä

Vaihdettava moottoripyöräkypärä on kuin koko kasvokypärä, mutta voit irrottaa ja kiinnittää leukatangon tarpeidesi mukaan. Toisin sanoen se on koko kasvot peittävä moottoripyöräkypärä, jossa on irrotettava leuka. Ja niin, se on mukautuva ja helpompi käyttää kuin tavalliset moottoripyöräkypärät.

Koko kasvokypärä

Koko kasvokypärää pidetään turvallisimpana moottoripyöräkypäristä. Yleensä suunnattu moottoritie tai urheilukypäriin, koko kasvokypärä tarjoaa täyden peiton. Ne saapuvat eri muodoissa ja mitoissa miehille, naisille ja lapsille.

Modulaarinen kypärä

Modulaarinen kypärä on yksi parhaista kypäristä. Siinä on etuosaan integroitu taitettava leuka. Tällä tavalla modulaarisella kypärällä on kaksi tärkeää roolia: kuten suihku, kun alaosa on nostettu, ja kuten koko kasvot, kun se on takaisin alkuperäiselle paikalleen.

Off road kypärä

Off road moottoripyöräkypärät tunnetaan yleensä moottoripyöräkypärinä, joita käytetään maastopyöräilyyn tai maastoajoon. Koska maastopyöräilyn fyysinen tarve on kova ja sitä esiintyy pääasiassa kuumalla säällä, off road kypärät luodaan pitämään alhaisin paino ja paras ilmanvaihto.

Avoin kypärä

Avoimet moottoripyöräkypärät antavat sinulle mahdollisuuden nauttia kaksipyöräisen ajamisen itsenäisyydestä. Tämä muoto mahdollistaa paremman ilmavirran, mikä pitää kasvot ja päät rentoina ja viileämpänä kuumissa sääolosuhteissa. Avoinnaamaisissa kypärissä on laajemmat visiirit, jotka suojaavat läänin sääsuojaa tarvittaessa, esimerkiksi estämään sateen tai auringon säteet.

Lisää kypäristä:

Lisää moottoripyöräkypäristä ovat esimerkiksi Pinlock, näytöt, visiirit, tarvikkeet ja osat. Nämä asiat auttavat sinua ajamaan turvallisesti ja mukavasti. Voit ostaa Pinlockin, näytöt, visiirit, lisävarusteet ja osat osista Alpinestars , Shark , Sena , Givi ja Schuberth .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje